Jälleen on päivästä se hetki äidin omalle ajalle, joten istahdan tähän koneelle. Nyt olen onneksi päässyt hieman useammin käymään koneella kun Niko on ollut kotosalla ja on vielä muutaman päivän. Täällä pakkaset paukkuu joten vaunut pysyvät tiukasti tuossa eteisen parkkipaikalla. Eilen käytiin koko perheellä ruokakaupassa ja sen reissun Vilkku nukkuikin kuin tukki. Siis kelpo mies vielä jollekkin tulevaisuudessa. Ei erityisemmin ressaa kauppareissuista (tullut isäänsä).
2202886.jpg

Vuoden vaihdetta juhlittiin meillä melkoisen nestemäisissä merkeissä. Pikku mies oli päättänyt että tankkaa koko illan joten tissistä ei irti päästetty. Niko ehti valmistella meille jo kuohuviinit valmiiksi, mutta pikku herra oli sitä mieltä että täällä mitään tarvi juhlia. Joten jäi kuohuvat sitten seuraavaan kertaan. Siinä me siis makoiltiin soffalla koko perhe.

2202887.jpg

Meillä on siis pikku hiljaa alettu kokeilemaan noita kestovaippoja. Harsojen kanssa puljaaminen ei ollut oikein minun hommaani joten päätin myydä ne venäläisille. Mutta nuo muut vaipat ovat kyllä vakuuttaneet meidän koko perheen. Niinpä Niko virallinen vaipanvaihtaja suoritti tässä eräänä iltana vaipanvaihdon ja tuo sitten Vilkun minulle syliin syömään. Kun Vilkku oli syönyt ja makoili uneliaana vieressäni kysäisin Nikolta että minkä vaipan laitoit(meillä kun niitä ei vielä ole niin paljoa). Toteaa mieheni ylpeänä että sen Muumin.(Muumivaippa on pelkkä kangasvaippa joka tarvii päällensä "kosteussuojan" siis villahousut tai kuoret) No kysyin että panitko villahousut päälle? En  oisko pitänyt. No minä siihen että joo että kohta uidaan pissassa :) Ja kun laps oli just nukahtamassa ei tee mieli alkaa vaippaa ronklaileen. Siihen nokkela insinöörini ehdotti että pannaan Vilkku muovipussiin. Että näin meillä on ratkaistu kestovaippailun kimurantit tilanteet ;)

2202888.jpg