Nyt on luvassa liikuttava helmikuu… Olen nimittäin antanut itselleni ymmärtää, että pudotan painoa kolme kiloa nyt helmikuun aikana. Juu tiedän, että helmikuu on kuukausista lyhin ja nyt karkausvuonna se on huikeat 29 päivää. Mutta aloitan tämän läskin polttourakan siis NYT jotta minulla on edes jonkinlaiset mahdollisuudet tavoitteeseeni! Eli nyt helmikuun on sitten luvassa palavan läskin käryä:)

 

Viime viikonkuulumiset:

Maanantaina olimme työkavereiden kanssa viettämässä tiimi- iltaa tuossa Sellon kiinalaisessa. Istuimme siis reilut kaksi tuntia nautiskelemassa hyvästä ruuasta. Puhuimme niitä näitä ja paransimme maailmaa.

Tiistaina oli treenit. Joissa oli kerrankin hienoa kun minun ja Oonan yhteistyö toimi saumattomasti. Siis treenit meni hienosti, kunhan kisoissa pääsemme tuollaiseen tiimityöhön olemme lyömättömät:) Siihen nyt voi tosin mennä jonkin verran aikaa…mutta sitä odotellessa treenaamme lisää. Seuraavan kerran olis tarkoitus kisata tuossa helmikuun puolen välin jälkeen Kirkkonummella.

Keskiviikkona harjoitimme toista mukavaa harrastustamme nimittäin ruuanlaittoa. Nyt ymmärrän kun ihmiset kertovat että harrastava ruuanlaittoa se tosiaan voipi olla harrastus.

Torstaina ei tainnut tapahtua mitään  suurempia. Perinteiset lenkkeilyt koirien kanssa.

Perjantaina työpäiväni päättyi jo yhdeltä joten suuntasimme koirien kanssa metsään valokuvailemaan. Joitakin otoksia saatiin:


1242755.jpg

1242767.jpg


      

1242763.jpg

Lauantaina käväistiin aamusella kaupassa ja puolen päivän jälkeen suunnattiin Noran ja poikien kanssa Nuuksioon ulkoilemaan ja makkaraa paistamaan. Retki oli oikein mukava ja kilometrejä kansallispuiston maisemissa kertyi 7km.

 


1242782.jpg


Tänään meillä oli Oivan perhetapaaminen Eilan ja Helin luona Viikissä. Ohjelmassa oli yhteislenkki. Ja lenkin päälle tutustuminen Eilan ja Helin uuteen kotiin johon he muuttivat viime vuoden loppupuolella. Paikalla olivat kaikki Oivan sisarrukset perheineen. Olipas mukavaa tavata kaikkia pitkästä aikaa. Kiitos kivasta iltapäivästä:)


1242814.jpg

Oivan sisarrukset

Viime viikko meni jotenkin kovin vauhdikkaasti. Alkuviikosta sain äidiltä ihanan paketin. Joka sisälsi kaikkea pientä kivaa: vaatteita, sormustelineen, lehden, kaulakorun. Kylläpäs oli kivaa… ihan kuin jouluna.


1242775.jpg

Tällainen ihana sormusteline löytyi äidin lähettämästä paketista:)

Olen löytänyt facebookin  kautta erään vanhan lapsuuden aikaisen parhaan ystäväni :) josta olen kovin iloinen. Olemme lähetelleet viestejä suuntaan ja toiseen. Sitten selvisi että hän asuu tuossa naapuri kaupungissa. Joten sovimme että tapaisimme. Emme kuitenkaan ehtineet vielä sopimaan tapaamista kun sattumalta törmäsimme tuossa lähi Prismassa lauantaina.  Se oli aika hassua ja aloin miettimään mielessäni kaiken maailman juttuja lapsuudestani. Sovimme että tapaamme kunnolla joku päivä. Sillä hän asuu itse asiassa melkoisen lähellä meitä:)

Tämä viikonloppu on siis Espoon elomme aikana varmasti sosiaalisin. Eli välillä voi siis jo sanoa, että viihdymme täällä:)

Huomenna jälleen paluu arkeen. Vauhdikasta alkavaa viikkoa kaikille. Minä lähden tästä tekemään tiukkaa liikuntasuunnitelmaani:) Vaihdoin tällaisen MikkiHiiren tsemppaamaan tätä kuntoiluani. Oi voin jo kuulla korvissa miten kunto nousee:)