Tämä on paikka jossa rintaliivitkin on liikaa...? Noh hyi enhän minä nyt sitä tarkoittanut:)
Oikea vastaus on meidän oma kulta koti!! Ihan järkkyä yhtään ei ilmavirta kierrä.

Ja vielä häihin on todellakin 16 päivää aikaa...
Loppuu se tämän neidin käyttettävä ennen 1.9.2007 aika;)

Niin häihin ilmottautuminen on päättynyt ja vain ihan yhden käden sormilla voi laskea ne jotka eivät jostain syystä tule:( ? :(  En ehkä malta odottaa enää... Eikä muuten jaksa mun mahakaan. Hih taas luulit että olen raskaa:) Ei vaan mulla kun on tämä ressimaha, niin nyt se on sitten taas ilmottanu olemassa olostaan. En tiedä johtuuko se näistä työjutuista. Vai ihan näistä häistä. Olen nyt kuitenkin luvannut itselleni että nautin täysin rinnoin(siis hikisin sellaisin) näistä loppuajoista kun saan hupsutella tulevana morsiammena. Sillä voihan se olla että sitten joku päivä rouvana se hymy saattaapi hyytyä:) Mutta nyt nautitaan.

Kyllä niitä töitä tämän läänin sisältä niitä mieluisia töitäkin joskus löytyy. Ainakin olen asianeteen tehnyt jotain kun menen ensi viikolla haastatteluun tuohon 400m päässä olevaan asukaspuistoon. Sillä on Ohjaajan äitiyslomitus tulossa. Eli sitä samaa työtä jota tein täällä heinäkuun. Tunnen sieltä työkavereita ja ovat oikein mukavia. Kotihoidostakin kyselin paikkoja ja ihan vaan pelkän s- postin kautta pyysivät haastatteluun. Kunnes muistin että aa siellähän tehdään töitä myös jouluna ja kun minä olen ajatellut viettää Joulun Oulussa kaikkien kivojen kavereiden luona. Eli huutakaa hep jos haluatte majoittaa meitä silloin :) Huomioikaa että siinä on pitkät pyhät tiedossa;)

Kyllä siellä Oulussa tipahtelee haikarilta vauvoja kuin sieniä sateella. Ninni- ystäväni on saanut pojan ONNEA ONNEA! Entinen ihanainen työkamuni Essi on saanut tytön... Ja lissää on tulossa( siis sinne päin)

Unohdin kertoa teille viime viikonlopusta sellaisen tapahtuman kun olimme tulosta Vantaalta ostoksilta. Kehä 1 rampissa oli sellainen pieni Nissan almera ilmiliekeissä ja kuski siellä soitteli "toivottavasti" hätänumeroon... Kyllä täällä kuulkaa sattuu ja tapahtuu. Niin toissa yönä oli kamala ukonilma. Siis koko meidän koti oli ihan kirkkaana salaman iskuista. Tulessa oli yrittänyt olla ystävättäreni Marian talo Pasilassa. Siellä oli palohälyyttimet alkaneet soimaan keskellä yötä. No valpas ystävättäreni oli tietysti sinkku ihmisenä kutsunut palokunnan. Oli kuulemma ollut oikein vanhoja eläköitymässä olevia palomiehiä. Eikä sitä tultakaan ollut sitten onneksi löytynyt. Se ukkonen oli kyllä tosi raju täällä!! En ole ikinä nähnyt vastaavaa. Eli jos haluatte elämäänne extremeä niin ei muuta kuin tänne vaan.

Nyt kun siis olen tuleva morsian niin kaipaan erityistä hemmottelua. Varasin itselleni lauantaiksi kasvohoidon Tallinnasta, eräs työkaveri suositteli paikkaa joten uskaltauduin varaamaan sinne ajan.

Huomennapa meille tulee vieraita. Nikon pikku siskot tulee meille viikonlopuksi hoitamaan koiria kun olemme lauantain siellä Tallinnassa, Viinatrokareina!

Sitten agimaailmaan:
Eilen meillä alkoi treenit uudessa seurassamme. Treeniryhmässämme oli kaikki tosi mukavia ja kouluttaja huipputaitava sekä mukava. Tuloksia on siis luvassa uskokaa pois.
Anne ja Jossu joko Oulun kisat talven osalta on lyöty lukkoon?!?
Vielä treeneihin. Ne meni hyvin. Oona toimi taas kuin junanvessa. Kontakteilla käytetään Minnan neuvomaa metodia(alatulokontaktilla vastakkaista kättä ja suhinaa), ja uusi kouluttajammekin antoi sille siunauksen harjoituksella varmasti saadaan Oona ihan tykiksi. Kiva sai taas vähän itseluottamusta. Kyllä mä silti Jossu ja Anne kaipaan meidän yhteisiä iltoja;(

Tällä viikolla mulla on tainnut tulla ensimmäisen kerran sellainen tunne että perkele kaikkeen sitä pitää ihmisen nokkansa työntää ja vielä näin kauas kaikista läheisistä ihmisistä! Siis ikävä on ollut tosi kova! Muutamat itkutkin on tullu.Varmaan tämä työkuvio varjostaa tätä eloa. Eiliset treenit kyllä piristi kummasti. Mutta ei se tuo läheisiä lähelle. Onneksi on Niko ja mantelisilmät;)

Oletteko koskaan miettineet miten paljon ihmiset loppujen lopuksi ajattelevat ystäviiän ja läheisiään? Yks aamu poljin aamulla töihin niin edessä kävelevä nainen käytti äidin hajuvettä. Tänään luulin ihan tosissani nähneeni tutun kun tulin koiria kävelyttämästä, onneksi en mennyt jutteleen. Ei se ollut se keneksi sitä luulin. Tänään oltiin Oonan kanssa lenkillä kun ohitse juoksi 5hlö porukka treenasivat varmaan Helsinki citymaratoonille, no Sannaahan minä siinä sitten kaipailin. Aamulla kun poljin töihin olin ihan varma että Päivi kävelee minua vastaan, vaan eipä minun Päivi käytä arkiaamuisin korkkareita:) Täällä jotenkin ehtii ajatella niin paljon kaikkija. Töissä varsinkin kaipaan niin suunnattomasti Heikkilänkaanlaisia sekä B2: sen väkeä:) Nämä ihan muutamia joita nyt tuli mieleeni;)

Nyt lähden perehtymään satuhäihin, jos irtois viimeisiä vinkkejä Omiin SatuHäihin;)

Pieni suositus: Maistakaa fazerin uutta lontoonrae suklaata! Ja kertokaa mitä piditte:)

Pitäkää hyvää huolta itsestänne:)
Olette ajatuksissani!

Kiitos faneille positiivisesta palutteesta. Niistä saa aina voimia kirjoittaa tätä.