No nyt on sitten jälleen Tohtori Tolosen vastaanotolla pieni koirapotilas:(
Oiva alkoi viime yönä yskimään. Heräsin kolme kertaa kamalaan köhimiseen. Ja kolmannella kerralla lähti keuhkotautinen olohuoneen sohvalle nukkumaan. Oiva on ilmeisesti saanut tartunnan tiistain treeneissä purina- hallilta. Siinä yön pimeinä tunteina kirosin sellaiset vastuuttomat koiranomistajat maata kiertävälle radalle! Tämä yskä jota kennelyskäksi nimitetään on todella leviävää sorttia ja koiran täytyy olla vielä oireiden loppumisen jälkeen 14 päivää pois "julkisilta koirapaikoilta". Näin ollen Oivan ja Nikon treenit loppuvuodelta alkaa olla  tässä. Ja luulen että tartunnan saa myös Oona, joten meidänkin treenaaminen ja itsenäisyyspäivän kisat ovat vaakalaudalla. Sillä minä en halua olla se kenen koirasta tartunta leviää. Sen verran ikävää on! Pahimmillaan tämä "kennelyskä" voi koitua jopa kohtalokkaaksi. Mikäili sitä ei hoideta kunnolla. Hoito on sama kuin ihmistenkin yskässä. Höyryhengittelyä ja yskimistä helpottavaa yskänlääkettä. Tarvittaessa sitten täytyy ottaa yhteyttä lääkäriin mikäili oireet jatkuvat tai kuumetta ilmenee. No näillä nyt mennään. Oiva on siis petipotilaana ja aktiviteetti jota saa harrastaa on luiden pureskelu. Tuossa se nytkin köhii kuin mikäkin pieni ketjupolttaja;)

Jos kaikki muut menis hyvin niin sitten koirat oireilee!!

Oivan sairastaessa Oona saa nyt sitten privaattilenkkejä.

Kiitoskortti urakka etenee ihan mukavasti. Joten voipi olla että ensi viikolla niitä alkaa postilaatikkoihin tipahdella:) Hyvä me!  Jotain näkyvää tapahtuu.

Tällä viikolla olen yrittänyt urheilla. Ma olin jumpassa, tiistaina Noran kanssa piiitkällä lenkillä ja ke Niksun kanssa lenkillä. Tänään ollaan sitten heilutettu imuria ym. siivousrekvisiittaa.

Nyt lähden hoitamaan pientä potilasta. Ja laittamaan siivouspäivän herkkuruokaa tortilloja:) nami maiskis. Jälkkäriksi ois daim- sukulaatia.

Tolosen lasaretti vaikenee...

T: Sisar"hento" valkoinen