Löysin loistavan linkin mistä saa tällaisia hienoja blogipohjia. Joten vaihdoin uuden vuoden kunniaksi tällaisen hempsukan pohjan.


Olen aloittanut vuoden reippailla teoilla. Että ihan hiki tulee otsalle kun ajattelen.
-  Ilmoitin molemmat koirat näyttelyyn 10.2 Kaapelitehtaalle
Oonan tavoite on tulos H että saan siitä sitten ensi syksynä AgilityValion ja Oivalle sitten tietysti jotain tosi hienoa kun se on niin komea!
-  Oonan kanssa kisataan 12.1 Kirkkonummella.
-  Varasin meille(me+ Oivan kasvattaja Helille) mökin Rokualta juhannukseksi 2008
-  Maksoin tämän vuoden agilitytreeni ja lisenssimaksut. Joten jälleen tietää mitä harrastaa:)

Töissä vuosi on lähtenyt suunnittelun merkeissä käyntiin. Ei siis mitään päätä huimaavia kasvatustekoja tälle vuodelle. Ensi viikolla varmaan palataan taas onnellisen arkiseen rytmiin kun koulut täällä Espoossa alkavat. Ja koululaiset alkavat jälleen opettelemaan käyttäytymisen aakkosia.

Pakkasukko on saapunut tänne meidänkin maakuntaan. Lieneekö Venäläisten mukana tullut. Hehän tuntuvat juhlivan ympäri pääkaupunkiseutua omaa Jouluaan.

Eilen meillä oli oikein perhe- elämän käytännönharjoittelupäivä. Aamupäivällä kävimme reput selässä pyörivien pyörien voimalla kaupassa. Niko nimesi meidät vaihtoehtoihmisiksi. Siis erittäin taloudellista. Kauppareissun jälkeen koirat pääsivät pitkälle lenkille. Kävimme kioskilla veikkaamassa Lottoa. Jonka jälkeen vuorossa oli kokkisotaa a´la Tolonen. Saimme äidiltä joululahjaksi aivan loistavan Valion keittokirja sarjan. Joten Niko valmisti toscakehriä ja minä ja Lohifocaccia sekä mozzerella- salaattia. Voin kertoa että oli suun myötäistä.

1188594.jpg

Leipuri Hiiva.


1188811.jpg

Nikon mielestä pöytätila loppui kesken joten Onsku joutui pellin vartijaksi.Niin kivaa huomenna alkaa työterveyshuoltomme jumppa. Sekä tiistaina päästään treenaamaan!

HYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA KAIKILLE.

P.s Täällä on jälleen alkanut ainainen uuden vuoden painontarkkailu. Tällä kertaa olen jälleen yrittänyt lisätä liikuntaa ja syödä  noita jouluherkkuja pois silmistä.