Pitkästä aikaa Moi!

Kevät etenee hurjaa vauhtia. Meillä on alkanut kevät treenit seuramme uusilla hienoilla kentillä(niin niitä kenttiä on kaksi). Agility siis työllistää meitä nyt useampana iltana kuin ennen. Minä koulutan omaa ryhmääni tiistaisin. Keskiviikkoisin treenaamme koko perhe alkaen klo: 18 ja päättyen klo: 21. Ja Niko kouluttaa seuramme ulkopuolisia nyt seitsemänä tulevana torstaina. Joten ihan kivasti viikot aina vierähtävät.

Olemme hieman miettineet tulevaisuuttamme täällä pakokaasu/saastemaassa.  Ja kävimme viime viikonloppuna haistelemassa millaista olisi asua Vihdissä ja vielä tarkemmin Nummelassa. Eipä yhtään hullumpaa… Työmatkaahan kertyisi tietysti jossain määrin n. 100km päivässä. Mutta katsellaan nyt. Ihan vaikka jos saataisiin täältä Espoosta hieman mukavampi (tarkoittaa rivitalo) niin olisin ihan tyytyväinen. Nyt vaan asuntojenhinnat on niin huipussa ainakin näillä leveysasteilla, ettei tällaisella tavallisella pariskunnalla ole varaa kuin kerrostalo kaksioon. Kyllä varmaan saataisiin näiltä kulmilta kerrostalo kolmio, mutta niin kiva tämä kaupunki ei kuitenkaan ole että saisi minua kiinnittämään itseäni velka- vangiksi. Tällä hetkellä siis katselen lähinnä citymarketin kuvastosta aurinkovarjoa tuonne parvekkeelle. Eli täällä me ollaan ja varmaan seuraavan kerran kun muuttokuorma joskus pakataan, puretaan se jossain toisessa kaupungissa. Tässä hieman kuvia Vihdistä, jos me jostain syystä sinne vielä muutetaan:

 1495542.jpg

Mitä ihmettä sä Oiva sieltä oikein tongit??

1495523.jpg

Kiire kiire kiire on pikku jaloilla...

1495965.jpg

Kalliolla kukkulalla

Pari viikkoa sitten olimme Turussa perhematkalla. Pojat loistivat jälleen kisasuorituksillaan. Me Onskun kanssa kisasimme(taivas alla) muutaman asteen lämmössä vielä kun  taivas heitti kylmää vettä niskaan. Ja tulokset oli sen mukaiset: kolmanneksi viimein este oli puomi, josta tuli sitten se pieni kontaktivirhe. Nyt siis olemme vähän kisatauolla ja seuraavan kerran kisaamme toukokuussa Kotkassa. Näin olis ainakin tarkoitus.

 1495555.jpg

Mun pojat;)


1495511.jpg

Turun linnan ritari, linnanneito ja palvelusväki:)

Sunnuntaina kävimme työkaverini kanssa sellaisen tekstauskurssin Sinellissä Hki: ssä. Sunnuntaipäivä vierähti oikein mukavasti erilaisia tusseja ja askartelujuttuja pipertäen. Ihanaa vaihtelua arkeen.

 

Urheilun puolella en siis ole liiemmin agilityn lisäksi niittänyt mainetta. Sillä en oikein ehdi. Uusi sänkymme nimittäin vaatii nukkumaan melko useinJ Nyt on muuten vierashuoneessa kunnon vuode(siis no se meidän entinen:). Eli ei muuta kuin kesävieraat lomareissuja tännepäin. Tänään tosin työni puolesta harrasti luontoretkeilyä ja näin elämäni ensimmäisen sisiliskon:)

Minun lomanikin piteni sitten 4 päivällä. Kuvitelkaa 11 päivää kesälomaaJ Saapa nähdä pystynkö palaamaan töihin tuollaisen loman jälkeen. Kun vielä olemme Niksun kanssa nuo viikot yhdessä 24/7 Onneksi tulemme Ouluun! Tullaan siis seukkikerran 6.6 ja viivymme seuraavan viikon Oulussa:)

P.s hyi h*******i koirat tuli juuri lenkiltä ja kesän ensimmäinen punkki siinä sivussa:) AAARHZ mä en kestä!!