Hyvät kanssasisaret! Uusi aikakausi on alkanut keittiöelämässäni. Olin kyllästynyt iänikuisiin wettex- rulla keittiöluutuihin. Niinpä tänään kun astelin Prismaan ruokaostoksille, elämäni muuttui:) Ostin nimittäin mikrokuituisen tiskiliinan ja ai mikä onni ja autuus on minut tänä lauantaina kohdannut:) Suosittelen.

Tänään siis oli tälläinen laajenna osaamistasi ostoksissa päivä. Nikon ollessa tienaanamassa perheellemme "harrastusrahaa". Kävin ihan sujuvasti ostamassa meille uudet näppäimet ja hiiren tietokoneeseen enkä soittanut kuin yhden tukipuhelun Nikolle. :) Ja nyt nämä uudet näppäimet vielä toimii:) Olen siis ylittänyt itseni. Tosin tuntuu että näissä näppäisimissä kirjaimet ovat jotenkin erikohdilla. Joten palotten jos kirjetys viruksia esiintyy:)

Kaikkihan tietävät että kesä saapuu etelä- Suomeen toukokuussa.(siis jopa minä nyt) Avasin tänään kesäterassini:) Kas tervetuloa:)
1543846.jpg

Eilinen ilta oltiin yllätys yllätys harrastamassa koiraurheilua. Seuramme järjesti kentällään epäviralliset kisat. Joissa Oiva voitti minien kisaavien luokan:) Hienoa mun omat pojat. Taidan siirtyä sponsoritehtäviin. Oonakin teki puhtaan radan tosin se vaan hölkytteli, kun jouduin sille sanomaan lähdössä yhden prkl. kun se vaan haisteli lähtöaluetta. Niin hermothan siinä meinas vallan mennä. Mutta siis hyvillä mielin lähdetään ensi viikonloppuna harrastamaan agilitya Kotkan Santalahteen  :)  Kiva päästään vähän reissun päälle...

Huomenna vietetään siis äitienpäivää. Minun Äiti viettää hieman erilaista äitienpäivää Oulussa kun meistä ei kumpikaan ole siellä. Jatsku- systi loikoilee aurinkorannalla. Ja me ollaan ja jumituttu tänne. No toivottavasti Suomen Posti on kuljettanut äidille postin perille.

Meillähän siis koirat on niin fiksuja että ne muistaa aina äitienpäivänän minua :)
Tällainen toimitus tuli eilen ;) Aika ihkuja :)
1543858.jpg

ONNEA ONNEA ONNEA ONNEA ONNEA ONNEA ONNEA ONNEA ONNEA ONNEA

IHANIA ÄITIENPÄIVÄHALAUKSIA KAIKILLE ÄIDEILLE; ÄIDEIKSI PYRKIVLLE SEKÄ ERITYISESTI OMILLE ÄIDEILLEMME :) Sekä suuret ÄITIENPÄIVÄ ONNITTELUT TUOREELLE ÄIDILLE eli  PÄIVILLE. Kun hänestä vihdoin huomenna tulee ÄITI. Ihanalle nelijalkaiselle tyllerölle:)

ONNEA ONNEA ONNEA ONNEA ONNEA ONNEA ONNEA ONNEA ONNEA ONNEA

p.s ensi viikolla lupaan laittaa teille kuvan uudesta pilvimekosta joka tuli eilen ;)