Paluu arkeen Oulun reissun jälkeen on sujunut. Noh reissusta rähjääntyneenä. 1200km autossa viikonlopun aikana on jotenkin huono yhtälö. Vieläpä kun työpäivä on edessä heti maanantaina klo:08. No kuitenkin mukava reissu on takana:) Kiitos kaikille meitä kestittäneille. On se vaan kyllä vieraana aikas mukavaa olla.

Tässäpä pieni kuvakertomus Oulun reissusta:

Lauantaina klo: 11 kaukovainion haukkukeitaalla. Lenkkeillemässä maailman parhaimman russelikaverin kanssa.


1012004.jpg

Heh tällainen ihku pallero, löytyi ystäväpariskuntamme Samulin ja Karon luota. Niko sai hieman siedätyshoitoa:)
1012016.jpg

Hih tässä mun pojat tulossa palkintoseremoniasta! Hienoa pojat!!


1012045.jpg


Sunnuntainahan kävimme Mia Laamasen koulutuksessa. Paljon tuli uutta asiaa. Erityisesti koiranpalkkaamisesta sain palautetta. Ja tein työtä käskettyä tiistain treeneissä. Niinpä pieni buudelini Oona oli kuin siipiä vailla( se oikein ujelsi) Että niin pienestä nämä jutut voi aina välillä olla kiinni. Sunnuntaipäivä oli super kiva. Oli niin kiva treenata luottotreenikamujen kanssa. Lähdetään vaan vaan vaan uudestaan...ihan milloin vaan.

Oonan voitto lauantain kisoissa tarkoitti siis sitä että Oona täytyy viedä vielä kerran näyttelyyn. Jotta saan sille näyttelytuloksen. Oonahan on käynyt näyttelyssä kaksi kertaa mutta oli vielä silloin melkoisen pieni. Eli tällainenkin ulottuvuus nyt sitten avautui tähän lajiin.

Kiireinen oli siis Oulun reissu ja voitte vaan arvata kuinka monta kyläpaikkaa jäi kokematta. No jouluun ei ole pitkä matka ja silloin tullaan sit oikein ajan kanssa. Eli tulemme 21.12 ja olemme mahdollisesti 1.1.2008 saakka :):) Eli kyläilyvuoroja jaetaan jo.

Tänään kävin hakemassa uuden ajokortin. Hih aika hassu:)

Saimme tänään kirjeen asuntosäätiöltä, että meille olisi nyt tarjolla sellainen asumisoikeusasunto. Se on 59m2 kaksio. Sellainen hassusti kaksi kerroksinen. Että asunto on yhdessä  tasossa mutta on vähän omaa terassia yms. Meidän täytyy päättää asia 2.11 mennessä. Paikka olisi aika kivasti syrjässä tästä vilinästä Kauklahdessa, jos sen nyt kenellekkään mitään kertoo. No siellä on Lumenen tehdas ja tehtaanmyymälä:) Eli ihan jees. Mennään huomenna sinne ajelemaan ja vähän tarkistelemaan kulmia. Toisaalta tuo asumisoikeusasunto ei olisi meidän kannalta yhtään huonovaihtoehto. Ja niille on täällä useita ottajia. Kun mekin ollaan haettu sitä jo puoli vuotta on tämä ensimmäinen asunto jota meille tarjotaan. :):):)

Me olemme töissä huolissamme minun englannin kielen taidosta joten olen alkanut paneutua hieman tähän asiaan muodostaen lauseita englanniksi.(Työkaverini Jenni auttaa minua näissä opinnoissa)

Press spacebar to continue
Lehdistö avaruusbaariin jatkoille


Päätän tämän kirjoittelun nyt tähän. Ja painun sohvan pohjalle potemaan kurkkukipua ja lievää flunssaista oloa!

Spacebarista: Hilppis