Jee! Olemme jälleen niittäneet menestystä agiliidossa. Oona teki tänään hienon 0 radan sijoittuen 3. Tosin hieman jäi hampaankoloon kun voittopalli olisi ollut samalla sekunttiluvulla ja tiedän kohdankin jossa sen olisimme saanut pois:) Uhkasin lauantaina, että jos saan Oonalle toisen Agilityvalion titteliin oikeuttavan 0 jäämme kisatauolle ;) Siispä loma saa vielä odottaa...
1568769.jpg

vauhdikasta tyttöenergiaa...

Erittäin mukava viikonloppu on siis takana. Sitä vietimme suurella joukolla Kotkan Santalahdessa. Kyllä kisaamisessa on ihan erilainen fiilis kun on "omia" kannustamassa ja tsemppaamassa menestys tuntuu kaksvin verroin paremmalta;)
Viikonlopun ohjelmassa oli molemmilla koirilla 3 strattia. Oiva sijoittui yhden kerran sijalle 4. Muuten siis kartutimme Kotkan koiraystäväin seuraa :) Kisaradat olivat melkoisen haastavia ja ihanneajat melkoisen tiukkoja Oona itseasiassa teki toisenkin 0 tuloksen mutta juoksenteli hieman käsijarru päällä joten joten 2 sek. yliaikaa :( Mutta siis Jätte Kiva viikonloppu takana, kiitos kovasti matkaseurasta. Erityisesti Nora jonka kanssa jaoimme mökin :) Kisoista jäi siis käteen mukava mieli ja hienot palkinnot:

1568747.jpg
orvokkiammpeli, nalle, kaksi lelua,luupussi, lasinen pokaali sekä ruusuke. Eli ihan kiva oli sijoittua 3:ksi:)
1568783.jpg


Nyt siis meillä kotona vallitsee reissun jälkeen SUURIpyykkiVUORI joten jos joku kokee kutsumusta siihen suuntaan niin ei muuta kuin tervetuloa pyykkäämään :)

Mitään muuta ihmeellistä meille ei tänne juurikaan kuulu ;) ;)

Oikein hauskaa tulevaa työviikkoa. Päivittelen kuulumisia kunhan olen valloittanut tuon pyykkivuoren ja levännyt hiukan:)