Hyvä lämmin hellä on mieli jokaisen...

Niin tuli tuo joululaulu mieleeni. Asiat aina välillä liikkuvat eteen päin. Kusti oli polkenut kutsut perille pohjoiseen;) Ja muutamat reippaat olivat jo ilmottautuneet. Kiva kiva! Voih odotan jo niin kovasti syyskuuta. Tai no ensin ehkä elokuuta kun mennään Ouluun.

Tänään näin tuttuja kasvoja ja ihan omassa kotonani. Päivi ja Juha- Matti ovat Oulusta lähteneet Metallicaa kuuntelemaan Helssinkiin. Ja meidän iloksemme vierailivat tänään meillä. Tuoden ihania auringonkukkia! Tärkein oli kuitenkin vaihtaa ajatuksia tärkeiden ihmisten kanssa:) Nyt voisin sanoa että tuli ensimmäisen kerran sellainen ihan pikkiriikkinen kaipaus... Livitin ikävää, pidin äidin kanssa hääpalaverin puhelimen välityksellä. Samoin Karon kanssa juttelimme piiiitkän tovin. Karonkin maha kasvaa kovaa vauhtia. Puhelut ei kuitenkaan korvaa fyysistä läsnäoloa. No Niko ja koirat joutuvat sitten uhreiksi;)

Viikot onneksi menevät nopeasti ja kolmen viikon päästä me: Tulemme taas...

Päivän ikävämpi osa tulee tässä. Jouduin antamaan lisäselvityksiä Kelalle siitä että olen todellakin työskennellyt viimeiset kaksi vuotta ilman työttömyyttä. Jotta saan sen niiden jo luvatun muuttoavustuksen. No asiahan olisi ollut helppo todistaa jollen olisi "siivoillut" kodinkansiota edellisen vuoden tilinauhoista toissa iltana. Nyt ne 15 tilinauhaa ovat jokainen neljässä osassa tuossa työhuoneen lattialla ja minä kokoan palapeliä tilinauhoista jotka ovat muodoltaa A4. Ehkä taidan kuitenkin soittaa huomenna oulun palkkatoimistoon ja pyytää kyseisestä asiasta jonkinlaisen todistuksen!! Että se paikka on täynnä pykäliä ja sääntöjä. Noo minä olen jo tämän muuton aikana niin tottunut että asiat tehdään "pikkusen" vaikeamman kautta. Mutta tämähän luo elämäämme jännitystä, vai kuinka?!?!?

Kiva kun taas kävit meillä. Muistathan jättää jälkesi "ovimattoon"!!