Se on nyt kuulkaa niin että loppuhäämöttää...

Tässä jo piti hieman järjestellä häiden jälkeistä elämääkin. Ilmottauduin nimittäin kisoihin. Niin kamalan piiitkästä aikaa. Yli kaks kuukautta kisataukoa. No mennään taas hakemaan vähän kehyksiä tälle meidän hienosti menneelle treenaukselle:) Kisat ovat myös samalla russelimestaruuskisat. Saappaat nähä kuki siellä pärjää.

Takaisin perjantaihin. Olimme vierailemassa Oivan veljen Velmun perheen luona. Tuolla Helsingin puolella. Paransimme maailmaa ja nautimme hyvästä ruuasta sekä seurasta. Samalla juhlistimme Helin synttäripäivää. On se vaan hienoa kun naisten ei tarvii vanheta enää 18 vuoden jälkeen... Minäkin täytän 20 vasta joskus kuuden vuoden päästä kun täytän oikeasti 30v, VOI KAMALA!! Siinä sitä sitten ois uutta mietittävää häiden jälkeiseen eloon.
853323.jpg
(huono kuvanlaatu johtuu kuvaajasta:)

Pitääkö paikkansa että kun kaapit ovat järjestyksessä niin silloin on elämäkin. No makuuhuoneessa kyllä kun tänä aamuna iski siivousintous. Järkkäilin kaappeja vähän uuteen uskoon. Kun ei minulla olisi muuta tekemistä:)

En tainnut kertoakkaan kun näin viime viikolla useana yönä painajaisia häistä! Nyt en ole muutamaan yöhön nähnyt. Eilen tosin katsoin kaksi romanttispainotteista jenkkileffaa häistä:) Jälleen kun ei mulla muuta tekemistä oo. Eilen käytiin myös kaupoissa vielä hakemassa häihin tarvittavia juttuja. Samalla käytiin Tapiolan stockmannilla ostaa koirille ruokaa, siellä kun on tosi hyvät valikoimat myös leluja ostin koirille uudet hienot lelut. Oonakin oli taas oma pieni suloinen leluilla leikkivä russeli.

853328.jpg
(Oona läheisssä puistossa)
Tänään olen taas ollut näppäinten kimpussa ja napsutellut. Kaiken maailman s- posteja. No mihin muuhun kuin häihin liityen:)

Niin niistä näpyistä. Voin kertoa naamani kukkii jälleen. Luulen kuitenkin ne on niitä "tallinnan tulijaisia" :)
Karvoja lähti koirista jälleen pienen lampaan verran kun Nikon niitä tänä aamuna vähän trimmaili...

Nyt lähden syömään ja sitten Plantaageniin ostoksille. Se on sellainen puutarhaparatiisi kauppa:)

Illalla mennään vielä koko perheen voimin treenaamaan...

ISOJA Haleja kaikille...

Oiva Odottelee jo Ouluun lähtöä
853332.jpg

p.s Kiitos onnitteluista. Kyllä noita terveisiä ja teidänkin kuulumisia on vaan niin kiva lukea:)