Olen nyt sunnuntaista saakka ollut kamalassa flunssassa! Eikä tälle tarinalle loppua näy. No asiaa ei varmaan yhtään parantanut se että menin omaa hölmöyttäni puoli kuntoisena töihin jo eilen. Nyt kun olen tuota limaa yskinyt 5  päivää. Alkoi nenän päästäni valumaan kirkasta nestettä, no nuhahan se sieltä sitten tuli! Huuräy vaan. Olen syönyt ainakin 5 rasiaa kurkkupastilleja, ja voin kertoa että sen tuntee...

Onneksi huomenna on vaan seitsemän tunnin koulutuspäivä. Joten istuminen luennolla omien töiden paiskimisen sijaan on varmasti ihan kiva vaihtoehto.

Urani kulttuuriin sai jälleen tuulta purjeisiinsa. Sillä "voitimme" työkamuni kanssa työnantajamme "arpajaisissa" liput Helsingin kaupungin teatteriin katsomaan: Kevät koittaa Hitlerille. Ja arvatkaa Risto Kaskilahdesta tulee varmaan mun kaveri sen jälkeen, sillä se näyttelee siinä pääosaa. :) Ihanaa!

Viikonlopunna sitten varmaankin yritän sairastella tämän tautini pois. Sillä sunnuntaina meillä on se suuri päivä. Kun Oona ja Oiva astuvat kehään kaapelitehtaalla klo:10. Täällä olemme kuulkaas kävelleet näyttelyhihnassa ympäri keittiötä. Ja voi niin hienosti se menee, niin siis siihen saakka kun Oiva näkee ne muut urokset siellä kehässä.

Mutta nyt lähden levähtämään ja hankkimaan parempaa elämää...