Vauvatuoksuja täältä. Ei ole omena kauas puusta pudonnut. Ja jos vielä on perinyt puolet ja puolet vanhempiaan niin voiko ihminen muuta tehdä kuin piereskellä. Täällä aiheeseen ei jaeta sen erikoisempia vuoronumeroita. Ja mahdollisten vieraiden kannattaakin ilmoittaa tulostaa hyvissä ajoin jotta voimme hieman lievittää silmienne kirvelyä ja pistää hetkeksi parveke tuuletuksen päälle. Postimieskin pitelee nenäänsä pudottaessaan posteja sisään. Mistä saa parhaimmat puheenaiheet no siitä itestään... Niko onkin nimennyt vaipanvaihdot varikkokäynneiksi. Työnjako on selkeä minä huolehdin siitä mitä suuhun menee ja Niko huolehtii ulosannista :)
2131884.jpg

2131892.jpg
- Aamuinen imetysteami: Meijeri, piipiäinen, Jalanlämmitin ja mehupullo. Kuvassa eivät näy kuuluisat hyökkäyskumit ;)

Vilkku kasvaa silmissä ja tänään täyttääkin jo 1viikon. ONNEA RAKAS! Kauhulla ajattelen missä tilanteessa olin tasan viikko sitten. Huh hei!

2131882.jpg
- Kuva eiliseltä. Tässä on pipo joka korostaa hänen tulevaa nimeään :)

2131883.jpg
- Ja sitten ruokalevolle...


Päivärytmiä tämä perhe ei tunne. Elämä kulkee pienen miehen tahtiin. Ja vaikka rytmiä ei ole kaikki voivat hyvin. Koirat alkavat tottumaan jo siihen että yö tarkoittaa jotain ihan muuta kuin nukkumista. Yö on sitä että kaikki menee illalla vuoteeseen äiti antaa tissiä ja kun tissit lepäävät iskä huudattaa mikroa keittiössä. Alkuun meillä muuten maito lämmitettiin ihan kiehuvaksi nyt ollaan vähän laskettu lämpötilaa. Iltaisin herran masu on pohjaton. Ja kun on syöty tissit kahteen kertaa tyhjäksi kiehutettu maitoa sen kaksi kertaa uhkaa tämä äiti lastaan seuraavaksi pottumuusilla. Silloin alkaa herran unisilmää kutittaa ja voimme kaikki vaipua muutamaksi tunniksi unimaahan.

Kotona olo on meidän kaikkien mielestä maailman ihaninta. Vielä saadaan viikko pitää iskä kotona. Torstaina varmaan kuolemme henkisesti kun jäämme keskenämme kotiin... hui ajatus hieman pelottaa. Onneksi Tarja- Mummo tulee perjantaina herättämään äidin kuolleista pikavierailullaan. Odotamme innolla. Vaikka kotona viihtyykin on meille molemmille koirat varmasti sairaalan ilosaari- kaasuun verrattava ilmiö. Miten hienoa onkaan päästä koirien kanssa lenkille. Koirille tarjoillaan laatuaikaa välillä myös ihan yksityislenkeillä.

2131880.jpg

Kiitoksia kaikille meitä kaikin eritavoin muistaneille. Muistamisia on tullut valtavasti ja välillä hormoonikarusellissa pyörivä äiti lukee kortteja silmät kosteina.

2131887.jpg
- Pämppä tuo punainen on se teidän :)

2131889.jpg
- Tuula ja Marko tää on se teidän :) Ihana:)

- Sairaalaan tulleet kukat pääsivät eilen valitettavasti Biojäte- taivaaseen... niistä kuitenkin ihanat muistot

Se perinteinen synnyksen jälkeinen baby blues on onneksi soitellut jossain muualla kuin täällä. Täällä tosin joku heavy- bändi vierailee osa-aikaisesti. Mutta itkulla ja pienellä vanhempien keskustelutuokiolla bändi siirtyy soittelemaan isommille areenoille. Onneksi!