1843437.jpg

Pitäisköhän jonkun tulla käymään täällä...?

1843430.jpg

Tämä ei ole lavastus Niko tosiaan karsinoitsi minut yks ilta hampaiden pesun aikaan.

Joko joku edes tulisi pistäytymään:)


Täällä sitä olla pöristellään. Vaaka näyttää joka päivä isompaa lukemaa, eli voidaan olettaa että Vilkku kasvaa. Niin ja nyt meiltä ei sitten kahvimaito ole hetkeen loppu;) Pientä syksyn tuntua täällä Espoossa ilmassa. Ja aatelkaa äippäloma häämöttää jo yhdeksän viikon päässä. Viime viikkoina on alkanut tuntumaan että minulle riittäisi sellainen 6kk raskausaika. Masu alkaa vaikeuttaa normaalia elämääni. (lue etten pysty enää treeneissä juoksemaan yhtä kovaa ja Oonaa ei ole ikinä ohjattu yhtä paljon takana leikaten kuin tämän viikon treeneissä). Aika se vaan juoksee, viikon päästä juhlitaan meidän ensimmäistä hääpäivää. Saapas nähdä millainen timanttivyöry minut yllättää…

1843436.jpg

Aina valmiina kuvattavaksiko?

 

Eilen kävimme vaihtamassa vakuutusyhtiötä. Vilkku on nyt vakuutettu. Pienen ihmisen vakuutus- papereissa lukee Vauva Tolonen aika suloista. Lisäksi otimme sellaisen aikuisten ihmisten aviopari- vakuutuksen. Saatiin nyt koirillekin paremmat ja edullisemmat vakuutukset. Ainoastaan autovakuutukset olivat tässä firmassa kalliimmat joten eipä me tässä kaupassa rahallisesti hyödytty muuten kylläkin

 

Huomenna on meidän seuran omat kisat. Joissa pojat kisaavat yhden kisan verran. Minä ja Oona talkoillaan. Ei liene oikein tästä mammasta enää kovin kisailemaan. Tosin kyllä aattelin kisata ainakin muutaman yhden startin kisan. Ja minä haluan sen 0 tuloksen ennen mammalomaa. Tai jos antais suosiolla tuon "Kanin loikan" juosta ja keskittyis itse jännittämiseen ja videokuvaukseen? Minusta kun ei vaan oikein taida olla siihen. Tosin eihän se koira siitä miksikään kulu vaikka sitä joku toinen ohjaakin.

1843882.jpg

Oona on kasvattanut itselleen myötätuntomasun. Neidin paino on noussut uuden ruokamerkin vaihdon jälkeen puolisen kiloa. Oona ei ole tainnut koskaan painaa yli 5kg nyt painoa on 5,5kg. Vaikka liikunta ei ole vähentynyt päin vastoin, lenkkeilemme edelleen entiseen malliin. Viime viikonloppuna olimme Salme Mujusen saalisviettikurssilla. Kurssi oli tosi antoisa ja sain hurjasti uusia vinkkejä vireystason nostoon. Oivalle puolestaan sain vinkkejä siihen kuin sen viretila saataisiin juuri oikealle tasolle nyt kun se tuppaa tuolla radalla menemään hiukkasen yli aina välillä.

1843905.jpg

Patsastelua:)


Nyt kun on tämä harrastuksen puute alkamassa pikku hiljaa vaivata. Olen jälleen löytänyt tämän teatteriharrastuksen. Ensi viikolla menen työkavereiden kanssa nauttimaan esityksestä Histan häät ja  syyskuussa olisi sitten teatterireissu Lahteen työporukan kanssa. Lisäksi olen varannut minulle ja Niksulle kahteen teatteriesitykseen liput lokakuuksi. Tuossa kehän toisella puolella on sellainen ihana ravintolateatteri Alberga johon mennään katsomaan Heti vapaa ja Espoon kaupungin teatteriin sit kuun lopussa nauttimaan Myöhästyneestä hääyöstä, jossa näyttelee Jukka Rasila, Miia Knuutila, Pirkko Mannola ja se yks ihana vanhempi mies näyttelijä.  Kultturellinen syksy on siis tulossa. Ainiin ja syyskuussa minulla alkaa se pömppömasujen jumppatuokiokin (siellä pitäisi olla näitä siunatussa tilassa olevia muutama muukin)

 

 

Tätäkin tekstiä kirjoittaessani nautiskelin pussillisen Polly- makeisia. Eli voin kertoa että kaikki hyvä maistuu nyt tosi hyvältä. Pidin tänään itselleni vauvaterapiaa, kun tuntuu että Vilkun tulo on vielä niin kaukana. Katselin hankkimiamme vauvatarvikkeita. Ja huomasin että meiltä puuttuu sellaiset sopivan ihanat vaatteet joilla on kiva muuttaa uuteen kotiin. Eli vielä pitää vähän vaatehankintoja tehdä.

1843439.jpg

Elinan ja Veskun luona viime sunnuntaina kylässä. Eikä me siellä oikeesti syöty mitään ;) Onneks mulla alkaa se Elinan firman jumppa... Toivottavasti siellä on yhtä hyvät tarjoilut.


1843433.jpg

Pari viikkoa sitten käytiin koirien kanssa Kaivopuistossa kävelyllä. Ne on jo ihan kelpo kaupunkikoiria "aina välillä". Tälläkin viikolla Niko kävi Sellon cittarista ostamassa maitoa ja me odoteltiin siinä aulassa (Selloon siis saa viedä koiria)

Oiva ei edes yrittänyt ketään haukata:)

(tämä tunne kaupunkilaiskoirista ei tosin ole joka päiväistä)Tänään vähän sisusteltiin olohuonetta ja keittiötä. Tässä tuoreita tunnelmia meiltä:


1843890.jpg

Uudet verhot ja sohvatyynyt

1843893.jpg


1843896.jpg

Oivakin piti saada yhteen kuvaan:) Se nimittäin on vaan levähdellyt koko illan. Niko sano että se keskittyy huomiseen suoritukseensa. "uskoo ken tahtoo"


RENTOUTTAVAA VIIKONLOPPUA:

1843435.jpg

T: Omppu