No niin nyt se on Juhannus käsillä. Kuutisen tuntia ja käännämme volvon keulan kohti Rokuan maisemia. Tai meidän mökki sijaitsee oulunjoen rannalla. Odotan kovasti että pääsen täältä hävityksen kauhistuksesta.

Niin muutamä päivä taaksepäin: Kävin siis tiistaina pikaisen visiitin tulevassa kotikaupungissamme. Meno matka sujui muuten hyvin, mutta kun nukkumista rakastavana ihmisenä en ole tottunut nukkumaan suoralla selällä(penkki EI kääntynyt). Opin siis tästä että varmista aina paikkalippua varatessa että penkki kääntyy!

Espoossa siis kävin tulevissa työpaikoissani kirjoittamassa nimikirjoituksia. Niin kovasti he minua sinne odottavat:) Ei vaan nyt on mustaa valkoisella että työt alkaa 4.7.2007 ja jatkuvat ---> toistaiseksi!
Leppävaaran asukaspuisto, johon menen siis 4.7-29.7 vaikutti oikein mukavalta ja kovasti erilaiselta paikalta. Paikka ei ole pelkkä puisto vaan vanha rintamamiestalo jota ympäröi iso, iso piha. Asukaspuisto toiminta on pääkaupunkiseudun jalostettu Avoin päiväkoti toiminta. Toki siellä on myös avoimia päiväkoti ryhmiä.

Ehdin piipahtaa pääkaupungin vilinässä ennen kuin juna Ouluun lähti. Kävin Sinellistä ostamassa häihin tarvittavia juttuja;) ja sit pikaisesti ruokakaupassa ostamassa herkkuja kotimatkalle. Matka meni hyvin, enkä eksynyt kertaakaan. Voin kai siis jo sanoa että olen kelpo espoolainen.

Eilen olin sitten siellä....HAMMASLÄÄKÄRISSÄ! Ja olinkin kovasti reipas tyttö. Ja nyt on hienot hampaat tosin täytyy minun käydä muutama isompi juttu sitten laittamassa, mutta se vasta Espoon puolella.Kiltti täti, Kiitos Kaarinalle vinkistä!

Täytyisi lähteä kauppaan ostamaan Juhannusruokia. Kisoissa melkoisen pitkät kisapäivät. Mutta onneksi meillä on mukavaa seuraa luvassa. Paikalle on tulossa russeli- ihmisiä ja ennen kaikkea Heli ja Minnu istuvat tällä hetkellä junassa matkalla pohjoiseen.

Minä lupauduin käymään ruokakaupassa ennen kuin sinne saapuu kovin hirveesti väkeä. Tytöt soittivat juuri kauppalista tavaraa:)

Pakkauspuuhat on aika hyvällä mallilla. Kaasoni/ystäväni Päivi oli eilen meillä ja hommat meni kovasti eteenpäin:) Kiitos Päivin!! Katossamme ei ole enää lamppuja, lattiassa ei mattoja(ne on pesulassa), Sänky on siirretty seinän viereen, sillä laatikot ovat valloittaneet makuuhuoneen. Seinät ovat tyhjät.

Nyt lähden ajamaan kärryrallia tuonne markettiin.

KAIKILLE OIKEIN HYVÄÄ JUHANNUSTA!!!
Muuttoon enää 7 PÄIVÄÄ!!!