Voiko ihminen tulla iloiseksi 1,5€ hiuspannasta ja tarjouspaidasta:) Voin kertoa että voi.

Päätin piristää jouluostos- seikkailuani Sellossa muutamilla omilla joulutarvikkeilla:) Eli siis tuolla hiuspannalla ja vihreällä tunikapaidalla. Ja voi että tulin iloiseksi. Mukaan tarttui myös Marimekolta ihana tonttulakki. Tänään töissä kaiveltiin tonttulakkeja varastosta, kun yhtäkkiä keksin että tahdon marimekolta. Ja nyt kun on työpaikka jossa sitä voi käyttää vuoropäivin sen uuden hiuspannan kanssa:)

Tänään liimasin sitten viimeisen kiitoskortti kirjekuoren kiinni. Näin ne häät alkaa olla kokonaisuudessaan takana päin. Pieni haikeus hiipi mieleeni... oi joi!

Me vietämme työkavereitteni kanssa hieman erilaisen pikkujoulun. Menemme ensi maanantaina Esplanaadille Helsinkiin joulumarkkinoille. Ja sitten jonnekkin kivaan paikkaa glögille. Hih kuullostaapas hienolta. No onhan meillä syytäkin juhlaan kun täytämme toisen työkaverini kanssa samana päivänä vuosia(taru tosin pyreät 40v) Hurjaa missähän sitä itse on tuolloin ja minkä näköinen/kokoinen.

Kävin tänään tiedustelemassa sormuksen suurentamista. Kun minulla on tuossa sormussormessa nivel jotenkin omituisesti kasvanut. Avioliitto tulee kalliiksi sormuksen koon muuttaminen 40€. Koruliikkeen nainen kysyi että olenko raskaana?? Kun silloin sormet tuppaavat turpoamaan ihan heti jo alku vaiheessa. Ai kiitti näytänkö minä turvonneelta pullat uunissa olevalta??:) Kumpa näyttäisinkin, Niin olisi tälle jouluherkkujen syönnille jokin järjellinen syy:)

Hauskaa työviikkoa kaikille.

Ouluun matkaa 11 päivää!! Pian nähdään kavelit:)