Tässäpä vielä hieman kuvamuistoja Lomareisulta:)


1188546.jpg
Nikon kanssa rakennettiin Äidin iloksi lumiukot jotka valitettavasti olivat illalla jo sulaneet pois. No edes hieman talvipuuhaa tälle talvelle.

1188508.jpg
Isän luona jouluaattona. Oivan ja Oonan mielestä siellä asuu maailman hassuin koira.
1188646.jpg
Oiva oli aivan ihmeissään paketeistaan. Niitä oli niin paljon. Ja kaikkia piti vähän maistaa. Nyt meillä onkin kaikki luu yms. herkkupaketit vähän avattuina.
1188743.jpg
Oona puolestaan avasi omat ja muidenkin paketit ennätysvauhdissa.

KIITOS VIELÄ ÄIDILLE MEIDÄN HYVÄSTÄ HUOLENPIDOSTA! Ja kaikille muillekin joiden kanssa saatiin viettää kiwaa laatuaikaa.


Lomareissumme urheilullisin osuus koostui seuraavasta:

Saimme häälahjaksi ystäviltämme Jossulta ja Annelta Agivalmennusta Minna coutsin tiluksilla Tupoksessa. Lahjakorttiin tietysti sisältyi laatuopetuksen lisäksi laatutreeniseura.

Kun muilla ei oikein erikoisemmin ollut mitään treenitoiveita pääsivät Nikon toivomukset heittämällä läpi: Pujottelukulmia, näihin Minna oli suunnitellut oikein haastavia treenejä meille kaikille sopiviksi niin kuin aina. Joten päätimme että ensi kerralla kun suunnitellaan treenejä ei Nikon mielipidettä tarvitse kysellä kun nyt puolet treeniajasta oli hänen toiveidensa täyttymyksi. Näin päätti naisvalta! UGK!

Treeneihin toki sisältyi reilu annos loistavaa huumoria. Ainahan sitä riittää kun on kokoonpano Raahe- Tupos- Espoo koolla. Ja vielä kun mukana on yksi miespuolinen insinööri ei vatsalihasten harjoitteita voi välttää!

Treenit jatkuivat vielä iltapalan merkeissä Tupoksen ABC: llä reilun tunnin verran. Ja jälleen voi sanoa että jos maailma tulisi hyvillä jutuilla paremmaksi niin johan olis tässäkin maassa kaikki hyvin.

Tässä vielä kuvatunnelmia torstai- illalta 27.12.07 Tupoksesta:
1188534.jpg
Anne ja Eepi tauolla.
1188577.jpg
Tämä on Oiva eikä lentäväenkeli kiiltosilmillä. Ja kuvaa ei ole photoshopattu.
1188702.jpg
Näinkin lujaa pääsee kasvihuoneessa jos vain tahtoo...
1188697.jpg
Misu the valovoimainen pötkö.

KIITOS VIEL KERRAN IHANASTA HÄÄLAHJASTA KAVELIT:
JOSSU, ANNE, MINNA, EERO JA MISU