Moikka Moi!

Täällä on kuulkaas askarreltu häitä, niin kovasti että Sinooperit ja Sinellit kalpeneeJ. Ollaan väännetty istumajärjestyksiä ja kaikkea mihin nuo tarvikkeet vain riittävät. Niko tuossa kysyi että oisko vielä jotain kun on hyvä vire päällä. Voin kertoa että tuo istumajärjestyksen tekeminen ei ole niitä helpoimpia juttuja. Varsinkaan kun on eronneet vanhemmat! Ja kun siinäkin täytyy noudattaa "juhlasääntöjä" ei siis voi istuttaa niitä ihanimpia kavereita ihan nenänsä alle!! Nyt musta jotenkin tuntuu että käyn jo ihan kierroksilla noiden paskartelujuttujen kanssa. Tulkaa joku pelastamaan mut liimapuikon kynsistä. Heh huomatkaa millä nimellä esiinnyn näissä kuorissa:) Nämä tulevat vieraille tarjolle sisältäen tyhjän cd- levyn sekä postimerkin, voivat sitten  polttaa meille digikuvansa niin saadaan hieman erilaisia kuvia.

779236.jpg


 

Eilen oltiin siellä geeleilemässä. Tuomarilla oli hieman tiukkalinja ja Oiva sitten putosi kisasta pois melkein alkumetreillä. Arvostelu on luettavissa kotisivuiltamme. Kiva päivä oli muuten Eila ja Heli seuranamme:) Otin kerrankin kuvan"ilman" koiria.

779242.jpg

 

Tänään oli sitten taas Vermo- päivä. Yhdet hääkenkä ehdokkaat poimin torilta pois kuleksimasta. Täytyy nyt vähän yrittää orjentoitua noihin korkkareihin. Ei se kyllä kovin hyvältä tunnu…

 

Agilitykin liittyi jälleen pienen tauon jälkeen elämäämme. Kävimme katsastamassa uuden seuramme kentän. Joka löytyi pienehkön seikkailun jälkeen. Kenttä oli oikein hyvä. Treenasimme Minnalta saatujen ohjeiden mukaan. Reilun tunnin verran tahkottiin. Kyllä se vaan oli taas niin kivaa, kun koira osaa treeneissä niin hyvin. Milloinkahan me kisoissa loistamme seuraavan kerran. Kuopion kisareissu peruuntui budjettimme venymättömyyden sekä kiireisen aikataulun vuoksi. Joten seuraavan kerran meidät nähdään kisaluettelossa uudella nimellä. Eikä meitä varmaan kukaan tunnistaJ

 

Huomenna alkaa sitten se mun oma duuni. Saapas nähdä kuin pohojosen tyttö sopeutuu eteläläisten vaippaviidakkoon.

Nyt syvennyn kirjallisuuden maailmaan. Ja sitten juttelen nukkumatin kanssa henkeviä että jaksan aloittaa huomenna uuden työviikon.

Voikaa hyvin.

Hilppis*