Eilen se nyt sitten tapahtui. Illalla lähdin harjoituksiin puoli seitsemän aikaan tuona aikana reippaat muuttomiehet olivat siirtäneet kaikki ne tuhannet muuttolaatikot ja ihan muutamat pahvilaatikot rekan kyytiin. Kaunis kiitos kaikille,jotka tuntevat piston käsivarsissaan osuutenne muuttomme eteen on ollut korvaamaton;) Kiitos vielä kerran.

Tänä iltana rekan keula kääntyy kohti Espoota ja niin päättyy aikamme Oulussa ainakin hetkeksi:)

Oiva oli eilen vielä kyläilemässä Leevin luona. Sillä olimme Oonan kanssa jäähyväisreeneissä Minnan luona Tupoksessa. Saimme ihanan läksiäislahjan reenikamuilta Annelta ja Jossulta. (Yritän myöhemmin ottaa siitä kuvan, uudessa kotona)

Aamulla käytiin vielä hyvästelemässä entinen koti kaakkurissa, Siivosimme sen Anopin kanssa oikein paraati kuntoon, kivempi sitten uusien asukkaiden tulla puhtaaseen:) ja saadaan mekin takuu-vuokra joskus takaisin. Jottei asiat olisi liian yksinkertaisia kerron pienen vastoinkäymisen(jälleen:) Ohjeissa jotka saimme vuokra- yhtiöltä pyydettiin palauttamaan avaimet klo: 12 mennessä toimistoon. No minähän sitten olin siellä klo: 11.30 olipas toimisto mennytkin poikkeuksellisesti kiinni klo: 11. Juuri tällaisena päivänä jolloin ihmiset mitä luultavammin palauttavat avaimia. Ja kun minä kerrankin olisin tämän kyseisen vuorkta-toimiston palveluja tarvinnut on se silloin kiinni!! No laitoin firmaan postia ja ilmoitin että Appiukkoni palauttaa avaimet sitten maanantai aamuna. Ja meidän allekirjoitusta ei sinne talokirjoihin sitten oikein enää saa:)

Olen niin kertakaikkisen huono näissä jäähyväisissä. Että voi kauhistus!! Kyyneleitä olen joutunut nieleskelemään niin monta kertaa tänään eikä nyt ole vasta kuin iltapäivä!! Kaikkia tulee niin kova ikävä. :(

Eipä täällä nyt tämän erikoisempaa ole. Tärkeimmät tavarani ja rakkaimpani on nyt volvon kyydissä ja täällä Äidin luona. Lähdemme Espooseen ensi yönä kahden jälkeen. Muuttokuormaa pitäisi olla purkamassa huomenna uudella kodilla klo: 10. Eli jos liikut uuden asuntomme kulmilla huuda kovaan äänneen PÖÖ, ja tule auttamaan meitä!:)

Oulu vaikenee... Mutta pian herää Espoo:) Ainakin kun Oiva astuu autosta ulos!