Testailen täällä parhaillaan kuinka monta sydäntä mahtuu A4: sen kokoiselle paperille. Voin kertoa että 8. Eli häätouhuilut on kovassa vauhdissa. Alkaa neiti- ihmisen päivät käymään vähiin…

 

Palataanpas takaisin viikonloppuun, jonka vietimme OulussaJ Kerrassaan kiva viikonloppu joka päättyi sitten jälleen arkeen ja Espooseen.

 

Perjantain heti töiden päätyttyä yhden jälkeen pakkasimme auton ja käänsimme rattia kohti Oulua. Matka taittui mukavasti pienestä ruuhkasta huolimatta. Perillä Oulussa oltiin joskus yhdeksän aikaan.

 

Lauantai aamu valkeni kutkuttavan jännittävänä. Äiti herätti meidät aamupalalle josta alkoi unohtumaton päivä. Kymmeneksi olimme sopineet puvun sovituksen Katariinaan jossa Johanna mittaili pukuni sopivaksi. Puvun sovitukseen mukaan tulivat myös ihanaiset kaasoni Päivi ja Karo. Jotka aamusta alkaen olivat hyvin vähä sanaisia. Tämä ei suinkaan johtunut aamuherätyksestä, vaan polttareista… Sen jälkeen oli vuorossa timanttien ihastelua Oulun korussa, jossa aarteeni minua odotti ja voi että se oli Kaunis!! Sinne se joutui vielä jäämään kaiverrukseen. Samoin jäi myös Nikon sormus. Niko leikkii nyt vielä "villiä poikamiesaikaansa"

 

Käytiin Äidin, kaasojen ja Nikon kanssa Bisketissä kahvilla. Sen jälkeen tytöt halusivat minut omakseen. He veivät minut sovitusti meikkikokeiluun meikkaajani luo. Joka loihti minusta, no sanotaan nyt että vieläkin kauniimman.

810565.jpg

 

Meikin jälkeen meikkaajan ovikello soi. Jossa minua odotteli serkkuni Johanna!!IIKK!! Mitähän tästäkin seuraa, ajattelin. Minut "teljettiin" pakettiauton takaluukkuun kuulosuojaimin suojattuna. Siellä minä reppana vain istuin kun en muutakaan voinut. Sitten…. Auto pysähtyi vau ajattelin missähän ollaan. Oven avauduttua näin toisenkin serkkuni Marikan joka seisoi minua vastassa ratsastuskypärä kädessä. Ihanaa nähdä näin paljon tuttuja kasvoja. Ei siinä auttanut kuulumisten vaihtelu. Niin minä ponkaisin Tamma Dianan selkään ja ei muuta kuin menoksi. Puoli tuntia siinä selässä hytkyin. Kunnes sanottiin että nyt hevonen talliin ja matka jatkuu. Ja taas auton takakonttiin.

 

Seuraavalla pysähdyspaikalla vastassa oli siskoni Jatta sekä kaikki edellä mainitut. Nyt vaan kypärä oli vaihtunut moottoriajoneuvon ajamiseen tarkoitettuun. Ja sitten huomasinkin mönkijän. Ei muuta kuin pika kurssi miten sitä tuollaista vempelettä ajetaan. Ja kartasta ohjeet minne ajetaan. Hieman jännitti ja pelotti. Vaikkakin melkoisen mukavaa oliJ "Ihan milloin vaan mä mökijällä ajella saan!"

 

Raskaiden urheilusessioiden jälkeen vuorossa oli tyttöjen valmistama unelma kolmen ruokalajin päivällinen. Kerrassaan kielen vievää ruokaa. Ja nyt alkoi sitten illan "juomatarjoilukin" pelata. Minä ajattelin että jo tuolla meikkauksessa olisin saanut hieman siiteriä maistella, vaan kuri oli kova...

810566.jpg

810590.jpg

Ihanaa iltaa vietettiin yhdessä jutellen "tyttöjen juttuja". Sitten kello tuli 9 ja oli aika siirtyä seuraavaan osoitteeseen. Ja milläpä muulla kuin karaoke taxilla. Ehdin siinä vetää biisin tai pari...

Sitten kaupunkiin Kulmabaariin jossa tytöt olivat tilanneet hienon drinkkishown. Drinkkien jälkeen kaasoni pikkuäiti Karo jätti juhlimisen meille joilla vatsalihakset ovat venyneet muuten vain. Tässä vaiheessa isot halaukset Karolle;) Juhlinta jatkui kohti seuraavaa baaria. Loppu illaksi päädyimme Foxiaan ja kenenkä muun kuin JEAN S. keikalle. Hirmuisen hikistä biletystä koko ilta. Tuo ilta oli kyllä niin minun mieleeni kuin olla ja voi. TYTÖT HIENO JUTTU!! EN EHKÄ KYLLIKSI VOI TEITÄ KIITTÄÄ. NO HÄISSÄ VOIN EHKÄ PIENELLÄ TEHTÄVÄLLÄ TEITÄ MUISTAA!!

810592.jpg

 

Lauantain jälkeenhän koittaa aina sitten sunnuntai. Meillä sunnuntai alkoi kirkonmenoilla. Kuulutuksemme luettiin Kempeleen vanhassa kirkossa. Jonka jälkeen Nikon Äiti ja Isä tulivat meidän Äidin luo kahveille ja hiustenlaittoon. Hieman suunnittelimme kampausta.

 

Sellainen viikonloppu oli meillä. Kuvia on melko niukasti, kun enhän minä niitä oikein joutanut ottamaan.

 

Nyt täytyy vielä hahmotella tuota vieraskirjaa. Niko tuolla vääntää karkkirasioita… Muutama tekevä käsipari ei olis pahitteeksi.:)

 

Huomenna jälleen perjantai, inanaa. Viikonloppuna suunnitelmissa häävalmisteluja, ikean reissu ja sunnuntaina häävalssikurssi helsingissä! Heh päästään taas loistamaan!!

 

Kiva kun kävit. Yritän pitää teidät piperrystalkoiden ajan tasalla. Sillä tämä työhuone näyttää Tiimarin takahuoneelta.

 

On muuten mielettömän kiva lukea noita kommentteja. Niistä saan aina voimia kirjoitella tätä, kun tiedän että on kaltaisianne ihmisiä. Pitäkäähän vaatteistanne kiinni, täällä ainakin tuntuu et rusketusraidat on jo sisäelimissä asti. Sen verran kuumaa on ollut!