Heipparallaa pitkästä aikaa...

Kuten huomaat blogia en ole ehtinyt päivitellä, sillä työt turvapartiossa ovat vieneet minulta tehokasta blogiaikaa;) Olin siis loppuviikon ja viikonlopun töitä paiskimassa. Ei onneksi ollut kovin kiireistä. Jotenkin vain alkaa työmotivaatio hiipumaan, kun odottelee jo sitä ihan oman paikan saamista. Eikä sitten oo sellaista sitoutumiskuvioita näissä lyhyissä "suhteissa".

Meillä on siis viikonloppuna lähisuvun kesken pienehköt valmistujaisjuhlat. Nikon äiti halusi järjestää Nikolle juhlat. Mukavaa oli ja lauantai- ilta vietettiinkin sitten sukulaisten kanssa. Vierasjoukossa onneksi oli kaasot Päivi ja Karoliina sekä bestman Samuli. Juhlat oli mukavat. Niko saikin kovasti kirjekuoria. Tänään se sitten kävi saamillaan lahjarahoillaan uuden hienon pyörän. Olen kateudesta vihreä siksi tämä väri:):)

Olen pakkaillut jo jonkin verran. Laatikoita alkaa kertyä makuuhuoneeseen pikkuhiljaa. En kunnolla pääse sänkyyn kun laatikot valloittavat makuuhuonetta. Tämä ei oikein enää tunnu kodilta, laitoin äsken kynttilöitä palamaan että tulisi edes vähän kodikkuutta.

Eilen Oonalla ja Oivalla kävi kaveri Leevi kylässä ja toi läksijäislahjat. Aivan valtavan suloiset koirankakkapussi telineet, jotka kiinnitetään remmeihin. Leevi oli ajatellut että kun kamuista tulee citykoiria niin täytyyhän sitä kamuja jeesata muutoksen keskellä. Tuli kyllä haikea olo kun tajusin ettemme voi vain enää soitella yks kaks Leevin perheelle ja pyytää lenkkeilemään tai muuten vaan koiraleikkeihin;(
"Leevi tulemme kaipaamaan iloista nauruasi" Oona ja Oiva:)

Hääjuttuja olen myös kaiken keskellä järjestellä eteenpäin. Olen kirjoitellut kutsuihin osoitteita. Ei oo muuten mikään pikkujuttu:) Tänään käytiin Äitin kanssa ostamassa 2kg sifonkia juhlapaikan verhoiksi:) Samalla suunniteltiin äitin juhlapukua, johon äiti löysi tosi tyylikästä kangasta.

Tänään olen reippaillutkin. Ystäväni Kirsin kanssa sovittiin treffit Raksilan uimahallin käytiin vajaa tunti vesijuoksemassa. Loisto tapa treffata, harmi kun keksittiin se vain näin myöhään.

Odotan kovasti että olisi pian torstai päästään mökkeilemään. Ihanaa irtautua arjesta. Ja ennen kaikkea hyvässä seurassa ja agiliidon parissa. Noo ostin tänään sellaisen kesän uutuusjutun Sangria- hanaviini pakkauksen:)

Huomenna lähden siis seitsemän junalla Hki:n laittelemaan työsopparit kuntoon. Ostin kaksi ihanaa pokkaria. Vietän siis päivän junaillen tukisukkien kanssa:)

Keskiviikkon lähenee uhkaavasti ja pieni kuolema. HAMMASLÄÄKÄRI. Jään ehkä Hki:n piiloon sitä hammaslääkäriä.

Löysin taas tällaisen ihanan runon kaikille teille tärkeille ihmisille:
Rakkauden punaruusu
ain on välillämme,
kukkikoon se silloinkin
kun oomme erillämme.

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Kuulemisiin ja tervetuloa vielä moikaamaan meitä 10 päivän päästä tarvitset siihen junan tai lentokoneen:)