Tarkka silmäiset taisivatkin huomata. Bloginulkoasu on muuttunut:). Ajatttelin että jos maaseutu tulisi minua lähemmäksi kun blogikin jo näyttää tältä. Alan nimittäin oikeasti olla ottaa myöten täynnä tätä laatikkoasumista. Kamala stressi kun ei koiria viitsi jättää iltaisin yhtään yksin. Yläkerran naapureilla on tuparit joka toinen viikonloppu. Ja aatelkaapa ite kun pitäis joka hyppiä ensin portaat neljännestä kerroksesta alaspäin sitten kävellä ainakin sata metriä ennen kuin vois huokaista pisulle. Ja vielä päälle isäntäväen pukeutuminen ja oma vessassa käynti ennen sitä. Niin voisin vaikka vannoa ettei teidänkään Tena suojat loputtomiin pidä!

Viikonloppu on vierähtänyt agiliidon parissa. Maajoukkueessakin tänä vuonna kisavaava Janita Leinonen oli kouluttamassa seurassamme koko viikonlopun ajan. Joten raikasta ulkoilmaa ja uusia hienoja vinkkejä agiin on saatu koko viikonlopun verran. Nyt kotona aivot ihan nolla tasolla posket ulkoilmasta hehkuen istutaan ja pyöritellään peukaloita.

No sentäs perjantaina käytiin kattelemassa uusia asuialueita joihin ehkä vois muuttaa:) Sellaista kuin latokaski. Se on Espoosta yks kauneimmista maalaismaisemista:) Sieltä vois jopa saada pankin luottamuksella meihin kohtuu kuntoinen asunnon.

Kun monellakaan ei varmaan oo mielikuvaa siitä millainen se mun työpaikka on. Niin tästä linkistä pääset meidän puiston sivuille. Puisto kun tässä tapauksessa tarkoittaa vähän muutakin kuin mitä pelkällä puistolla käsitämmekään:)
http://www.espoo.fi/default.asp?path=1;28;11866;10672;10682;10729;10744

Tässä kuva viime viikonlopun agikisoista:
907183.jpg

Viime sunnuntaina retkeiltiin myös nuuksiossa:) Joten nämä sieltä.
907186.jpg

907193.jpg

907201.jpg


Niin kävinhän minä lauantaiaamuna kampaajalla. Kun ei se anoppi enää ookkaan niin lähellä. Samalla reissulla kävin sitten passikuvissa. Joten keskiviikkona tämä tyttö lähtee anomaan uutta ajokorttia:) Saapas nähä antaako ne mulle enää.

Ajattelin että kirjoitan tänne joulupukille jos se vaikka lukis tätä että toivomme joululahjaksi digivideo- kameraa. Voin olla joulun ilman suklaata (siis tämä vaati jo minulta herkkusuulta aika paljon sillä tälläkin viikolla olen syönyt fazerin uusia fruit/choco pusseja ainakin kaksi pussia noo ehkä tarjosin niistä muutamia työkamuille ja Nikolle:) , jos vain tämä lahjatoiveeni toteutuu. Mitään muuta en tarvi!!  Aatelkaas jos pukki lukis tämän minun toiveeni. Niin sitten saatais liitettyä tähän blogiinkin liikkuvaa kuvaa. Ja voitais leikkiä että te lukijat katsottekin tietokoneen sijaan telkkaria. Heh Salatut elämät muuttuiskin hömpsyntömpsyn - dynastiaksi;)

Ikävä ollut aika tuttu vieras tällä viikolla. Ja välillä tuntuu että puhelimessa  ikävä tulee liian lähelle. Mutta ihanaa lukea noista kommenteista kuinka moni oikeasti täällä käy. Ja ihanaa saada s-posteja. Ja oikeita posteja:) Ja etanaposteja. Ja niitä soittojakin ja soitella itse, kun ei oo niin kova ikävä päällä:)

      
No mutta oikein hyvää uutta työviikkoa kaikille!


*Hilppis*