Kesälomamme "pisin" ja haastavin matka toteutui perjantaina. Ohjelmassa oli ensin bussimatkailua Espoosta helsingin puolelle josta matka jatkui raitiovaunulla kohti kauppatoria. Matka oli raitiovaunuun asti sujunut erittäin hienosti. Koirat käyttäytyivät kuin ihmisenmieli(siis Oivakin). Ratiovaunussa ensimmäinen haaste oli kun Nikolle ja Oivalle ei riittänyt istumapaikkaa vaan joutuivat seisomaan koko 20 min. matkan. Katsoin puolessa matkassa että voi raasua , kun hiki vaan valu... No selvittiin onneksi

1728358.jpg
Lähtöasema kehä 11723026.jpg
Kesän ensimmäiset torikahvit kauppatorilla. Eipä paljoa näillä ilmoilla ole tarennut...

Matka jatkui lautalla kohti Suokkia(huomatkaa slangia:)
1723028.jpg
Heti kun päästiin satamaan johan kiipesi aurinko pilveen ja alkoi tuulemaan ihana törkeesti. Joten päätettiin että syödään eväät heti jos keli vielä huononee... Positiivisina ihmisinä meillä ei ollut mitään sateenkestävää mukana.
Koirat hieman innostui leikkimään joten Onsku potkaisi salaattikulhon pitkin kenttää. Jota Oiva sitten onnellisena siivosi, hyvin meni kurkut ja tomaatit:)
1723030.jpg
Turistikuvia:) Tässä edullinen halpamatka idea kaikille ulkomaille haluaville, ei muutakuin 3,80e lauttalippuun ja katsos olet kunnon turisti!
1723031.jpg
Oiva oli ihan vähällä hypätä 3m no oisko ollu ihme? Sanoin ettei vielä kannata hypätä kun ollaan just vaihtamassa sitä vakuutusyhtiötä. Ollaan siis kilpailutettu kaikki meidän vakuutuksen lähinnä sen Vilkun vakuutuksen vuoksi ja nyt ois sit firman vaihto edessä... Siinä on hieman edullisempi koiravakuutus paremmalla vakuutusturvalla.
1723033.jpg
Tykkimies ja sotakoirat
1723034.jpg
Niksu leikki sotaleikkejä, se tulitti kaikki tallinnan laivat.
1723037.jpg
Tätä tämä perhe- elämä on. Niksu oli museossa ja minä koiravahtina. No eipä haitannu kun merisotilaat piti liikuntapäivää viereisellä kentällä:)
1723038.jpg
Oiva the linnanneito.
1723039.jpg
Odotettu kotimatka junalla alkamassa. Koirat oli ihan poikki samoin kaksjalkaiset:)
Mut tosi ihana päivä. Jonka jälkeen maittoi 2,5h päiväunet;)

1723043.jpg

Tässä muistoja reissulta. Jottei kotimatka olis ollut liian helppo pitihän torilta saada raahata vielä kesäkukkakimppu. Sen pituinen reissu se...

Tänään oli taas vermopäivä. Vilkulle löytyi kassillinen erinäköisiä tarvikkeita. Samalla kävin vähän Sellossa alemyynnissä, ja ylläri Vilkulle taas jotain. Laitan kuvia uusimmista hankkeista kunhan tuolta hurjalta uraputkelta joudan. Aloitin muuten uraputkeen valmistautumisen tänään sekoittamalla lorealin väriä vähän hiuksiin. No nyt olen sitten jälleen astetta tummempi, kuparinvärisillä raidoilla.

Ai niin ja nyt me ehkä voidaan joskus tulla Vilksun kanssa Ouluun kun huudettiin sille huutonetistä sellanen turvakaukalo( ja Sanna se on nyt sellainen jalustalla:)

Kiva kun matkustit kanssamme:)