Olettekos koskaan poteneet matkakuumetta entiseen kotikaupunkiinne. Minäpä olen:) Ja vieläpä par aikaa... Huomenna volvon keula kääntyy klo: 13:30 Oulun suuntaan;) Täältä me tulemme!!

Eilen meillä kävi agiliitokaveleita Raahesta, iltakaffella. Olipas tytöt kiva murista kanssanne:)

Nikolla on nyt puolestaan Eki käymässä tuolla ne puhuvat työjuttuja joten minulla on hyvää aikaa näppäillä:) Tosin pitäisi lähteä laittamaan vähän hiusväriä päähän ja sitten katsomaan häähömppää. Omiin häihin kun on enää 30 PÄIVÄÄ!!!

Äiti käy huomenna hakemassa meille maistiaiskakun hääkakustamme. Voidaan sitten illalla harjoitella Nikon kanssa vallan ottoa.

Lauantaina pääsen leikkimään prinsessaa Johannan luo Katariinaan. Otamme mitat ja sen semmoista. Sen jälkeen sitten Oulun Koruun sormusta katsomaan. Iltapäivästä en sitten oikein osaa kertoa mitään. Toivoisin ainakin näkeväni kovasti naispuoleisia ystäviäni. Siitä missä heitä tapaan en osaa sanoa kun kaikki ovat minua kohtaan olleet niin salamyhkäisiä viime päivinä!!

Sunnuntaina morsiammen äiti saa sitten hilata morsiusparin kirkkoon kuuntelemaan kuulutuksia. Sunnuntaina tehdään myös koekampaus, jos näistä nyt mitään kampausta saapi. Eihän sitä tiedä mitä se minun tuleva Anoppini keksii:)

Nyt lähen sukeltamaan väripurkkiin...

Blogi siis hiljenee muutamaksi päiväksi. Ensi viikolla saatte kuulla mega salaisista polttareista.

Ai niin kävin tänään shoppaamassa itselle kivat hipsutteluvaatteet. Saas nähä saanko niitä lauantaina pukea päälleni lainkaan.

Kiva kun taas kävit.

Hilppis*