Täällä edelleen ja ihan yhtenä kappaleena. Odottavan aika ei kyllä ole käynyt pitkäksi, tekemistä olen itselleni keksinyt ja ihan viime päivinä niistä uusin on nukkuminen. Tänäkin aamuna heräsin yhdeltätoista. Siinä ajassa äiti-kulta oli jo ehtinyt soittaa Jorviin kun ei ollut saanut minua eikä Nikoa kiinni:)
2089550.jpg
Mutta täällä siis olen vielä toistaiseksi hengissä:)

Koirat ovat sitä mieltä että lumi on niin kiva juttu että voisimme ulkoistaa itsemme tuonne läheiseen metsään. Tulimme eilen lenkiltä ja koirat ovat tottuneet että jalat pyyhitään tai pestään kun tullaan sisään. Eilen se ei meidän mielestämme ollu tarpeellista, mutta Oona oli sitä mieltä että kyllä ne nyt vaan pitää pyyhkiä ja nousi eteisessa sitä hyllyä vasten jossa kuivauspyyhettä säilytetään. Hieman katselimme Nikon kanssa toisiamme että voiko olla totta että tuo koira on noin viisas. Täytyy kait ymmärtää, kurjaahan se nyt on olla kun kuono ja jalat ovat ihan lumesta märkiä.
2089544.jpg2089543.jpg2089549.jpg

Sisko- kulta oli miehensä kanssa meillä viikonloppuvieraana. Oulusta saapui kaksi isoa kassillista tulijaisia. Joista suurin osa oli arvaatte kyllä kenelle. Kiitokset vielä kerran kaikille :)Viikonloppu vierähti kauppoja kierrellessä ja sen sellaista touhuillessa.
Tosin yleensä emme harrasta vieraiden kanssa renkaidenvaihtoa kehä3:n reunalla, mutta koska kyseessä oli kuitenkin siskoni päätimme poiketa rutiineista. Niin tosiaan meidän pikkuautosta oli kumi tyhjentynyt sillä aikaa kun kävimme kaupoilla. No mikäs siinä muu avuksi kuin soittaa Niksulle ja huutaa puhelimeen kaikki sivistyssanat mitä osaa ja pyytää tulemaan vaihtamaan rengas! Nipsu saapui paikalle ritarillisesti taksilla ja niin pääsimme "turvallisesti" takaisin kotiin.
2089564.jpg
Vilkku sai mm.vierailta ihana lököttely-peiton.

Nyt olen alkanut suunnittelmaan jouluherkkuja joilla taataan Vilkulle laadukas ravinto. Ihanaa kun kaikki lehdet pursuaa toinen toistaan herkullisimpia reseptejä.

Niin perjantaina meille muutti uusi kodinkone. Nimittäin tiskikone, joten vuosimallia -82 oleva Nipsu+fairy yhdistelmämme sai jäädä eläkkeelle:) Ja voin kertoa että elämänlaatu koheni silmissä.

Koirien menestyksestä voitte lukea onskunetistä, tosin täytyy sanoa että kyllä olen noista karvakorvistani ylpeä.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Kuvia viime viikolta:
2089553.jpg2089555.jpg
Aamuretkellä Villa Elfvikissä.
2089563.jpg
Uudet hiukset. (kuvaaja ja kohde eivät oikein kohdaanneet kuten voitte ilmeestä päätellä)