Lauantaina olimme Lohjalla kisareissulla joka ei mennyt kirjaimellisesti putkeen (Oivan mielestä järjestävän seuran putkissa asui hirviöitä, joten päätti olla menemättä niihin). Positiivista oli jälleen se että Oiva juoksi jälleen, laihdutuskuuri on siis tehnyt tehtävänsä. Ja nuori mies on jälleen fit- kunnossa.

 
Elämäni täällä eteläisessä suomessa on hetkellisesti pelastettu. Koska kaikkihan tietävät että hyvä ruoka parempi mieli. Niinpä menimme kisojen jälkeen Lohjan autogrillille ja vihdoin ja viimein sain kokea lähes saman nautinnon kuin Oulun höyhtyän grillillä. Kova etsintä on siis tuottanut tulosta makunautinto oli loistava. Onneksemme kuitenkin tuonne grillille on meiltä matkaa n.40min verran eli todennäköisesti grillin ei kannata talouttaan rakentaa meikäläisen varaan. Helpottavaa kuintekin tietää kuitenkin että se on olemassa :)
2051800.jpg

Masut täynnä terveysruokaa suuntasimme K-rautaan. Koska maailman paras insinööri on suunnitellut autoomme lisävarusteita, jotta koko perhe voisi matkustaa nykyisellä menopelillä. Löytyy meidän autosta jotain aivan uutta. Toteampa vain, monella on varmasti farmariauto, mutta kuinka monen farmarista löytyy oma luhtitalo takakontista? Tulkaa itse katsomaan jos ette usko. Laitan siitä kuvan kunhan työ on täysin valmis, nyt se kaipaa vielä yläkerran fiksailua. Materiaalina on käytetty mitä hienointa jalopuuta ;) Olihan minulla pissassa pidättelemistä kun Niksu asensi levyä autoon siinä K-raudan pihalla. Voitte vain kuvitella kuinka hyvin puu tai autonkuoret antaa periksi?

Vilkulle on tullut kovasti paketteja kiitos vielä tätäkin kautta. Mummi lähetti viime viikolla ison paketin kaikkea ihanaa. Taitaa meidän äiti odotetella tylleröä kun oli uhmannut ja hankkinut kahdet vaaleanpunaiset puolipotkarit.
2051795.jpg2051797.jpg2051798.jpg
Muutamia ihanuuksia Arja- Mummin lähetyksestä.
2051796.jpg
Vilkun ainoat pinkit...

Eilen vieteltiin isänpäivää. Aamu alkoi koirien lahjakuriiri leikillä. Oona leikki pikkupoika posteljoonia postikassinsa kanssa. Oivan lahjakuljetus meinasi hiipua heti alkuunsa. Täällä meillä kun onneksi asuu tämä tasa-arvo sai Isä itse valmistaa oman juhlakäärettorttunsa. Ja siitä tulikin tosi hyvää nami maiskis. Laitoin sitä muutaman palan pakkaseen joten jos on oikein nopea voi siitä jollekkin jäädä maistiainen.
Siispä tervetuloa!

2051804.jpg
Postityllykkä
2051803.jpg
Oivan mielestä paketti kuului hänelle.
2051802.jpg
Juuri herätetty Iskä.
2051805.jpg
Päätimme koirien kanssa ostaa Iskälle fiilistä kohottavan t- paidan synnytykseen :)

Oona mökötteli meille sitten loppu illan. Laitoimme eteiseen uuden kuramatto- systeemin ja Vilkun vaunut saivat siirtyä täältä työhuoneesta eteiseen omalle tulevalle paikalleen. No tämä ei sitten sopinutkaan Oonan sisustusvisioihin. Joten neiti päätti olla seurustelematta kenenkään kanssa koko iltana, nukkui vain eikä huolinut mitään herkkujakaan. Kunnes Niko sitten päätti piristää sitä ja leikki vain Oonan kanssa: pitivät mm. vaunujen työntökurssia.
2051811.jpg
Vaunukurssilainen

2051810.jpg
Pienen lepertelyn jälkeen Oonan suostui nousemaan makuuasennostaa.

Tälle viikolle ei ole vielä oikein mitään ihmeellisempiä "puuha"- suunnitelmia. Joten notkun nyt hyvällä omalla tunnolla netissä. Tosin suunnittelen vahvasti hyökkääväni pyykkivuorelle aseenani silitysrauta. Torstaina minulla on tapaaminen (luet aivan oikein) treffaamme lähellä asuvien mammojen kanssa joihin olen tutustunut perhevalmennuksessa. Nyt kun meistä kaikki ovat jääneet mammalomalle. Ensi viikolle varasin itselleni kampaajan, taktisesti juuri tiistaille koska silloin on 38 raskausviikkoa täynnä. Joten päivällä kampaajalle ja illalla kun on tukka hyvin niin joutaakin jo synnyttämään.


Iloista marraskuun viikkoa!

2051808.jpg
- Hilppa rv.36+5-