Suber tehokas päivä ollut täällä Espoossa. Ollaan Niksun kanssa puuhattu hurjasti hääjuttuja. Tänään on taas ollut sellainen päivä, että ihanaa kun on häät tulossa. Eli siis päivä jolloin kaikki on kutakuinkin sujunut.

Tänään sitten löydettiin Nikon sedän avustuksella häihin bändi. Pelastus häävieraille ei tarvii kuunnella morsianta koko iltaa:) Tänään ollaan askarreltu kovasti kaikenmoisia mm. kylttejä juhlapaikkalle(missä on mitäkin), Niksu on jutellut uuden bändin kanssa, Äiti on oulun päässä sopinut pitopalvelun tapaamisen ja huolehtinut kukka- asioita, Minä olen floristimestari Annen kanssa käynyt kiivasta s-posti viestittelyä kirkkonkukista;) (KIITOS ANNE, että olet olemassa), Kaasot ovat tänään saaneet kuunnella tämän morsiammen aivoituksia:). Kaikenlaista siis taas...

Eilen otettiin ihan todellinen irtiotto häistä ja käytiin koko perheen voimin ottamassa kunnon treeniä. Treenattiin kontakteja ja hyppykulmia. SIIS meidän oma pikku kulta oiva pujotteli eilen ensimmäistä kertaa ihan itsenäisesti! Hyvä pojat!! Lisäksi Oivalla muutamia upeita kontaktisuorituksia. Edelleen se vaan hyppää melko "rumasti".

Huomenna olis edessä työhaastattelu heti aamu 8: lta pitäkää sormet ja varpaat pysyssä. Että minulla olis häiden jälkeen ihana uusi työpaikka.

Kieltämättä nyt alkaa jo jännittää tosi kovasti. Ajattelen että miten paljon näen tuttuja ihania ihmisiä! Vaikkakin aika paljon jää näkemättä... Mutta Anne ja Jossu, Lokakuussa opiskellaan taas Agia oikein hyvässä seurassa:)

Nyt tällainen pikapäivitys kuulumisiin.

Se on kuulkaa TahdonAsia tämä häähömpötyskin:)

Kuullaan taas... kiva kun jälleen kävit.