Tänään on ollut oikein tehotyön päivä. Aamusta alkaen olen ehtinyt kovasti kaikkea. Liekkö niin kiva viettää vapaa- päivää, kun siellä töissä en oikein viihdy!! Eilen alkoi nimittäin ihan tosissaan tuntumaan että tämä ei oo mun paikka. Työnkuvani on niin epäselvä vielä kaikille että se haittaa työntekoa. Toiset työntekijät suhtautuvat minuun kuin johonkin sijaiseen, enkä näin ollen tunne kuuluvani oikein mihinkään. Tosi outo tunne kun ei tällaista ole ollut aikaisemmissa työpaikoissa. Täälläkään niissä kahdessa joissa olin ennen tätä... No täällähän on voimassa kysynnän ja tarjonnan laki. Paikkoja on auki ja koulutettua väkeä hyvin niukasti saatavilla. Eli ei tämä minun nykyinen paikkani ole ainut työpaikka. Hieman hankalaa kun en tunne täältä oikein ketään niin en voi mennä kysymään että millainen päiväkoti tämä nyt olisi yms.?! Alan vaihto johonkin muuhun kuin päiväkoti työhän ei tunnu yhtään hullummalle ajatukselle.

Ollaan tänään ehditty heti aamulla aikaisin. Sellon citymarkettiin(kävin reippaasti pyörällä) On muuten huomattavasti parempi kuin kaakkurin cittari!! Kaikkea ihanaa aina täytetyistä patongeista lähtien (ostin tänään sellaisen:), sitten kodin anttilaan ja koti- ideaan etsimään vierasvuodetta kun ensi viikonloppuna kotimme täyttää Nikon bestman Henkka sekä Nikon pikkusisko Jenni. Joten hankimme sellaisen rahi- vuodesohvan(toimii myös mökötysvuoteena). Sitten sinelliin hakemaan lastusatiininauhaa ja vähän paperia. Kolmeksi Ast seuramme maalaustalkoisiin, sinnekkin mentiin pyörällä, talkoiden jälkeen pysähdyttin terasille siiterille, tässä siis syy miksi pyöräilimme:) pyörällä kotiin hakemaan koirat ja sitten munkkiniemeen kalliolle pikkuretkelle. Oiva pääsi myös vähän uiskentelemaan. Nyt kotona odotten vesi kielellä kun Niko paistaa pihvejä:)

Häiden vieraskirja alkaa olla pikku hiljaa valmis. Samoin hääauton kyltti:) Niko on ahkeroinut hääkarkkirasioiden kimpussa ja ne on nyt nimiä ja karkkeja vaille valmiit:) Niin joko kerroin hienosta kahden hlö: n sateenvarjosta jonka hankimme tiimarista. Nyt ei sitten ainakaan 1.9 sada.

Huomenna on taas Vermopäivä. Päästään taas Onskun kanssa kierteleen. Huomenna on myös häävalssikurssi Helsingissä, joten sinne meidän täytyy ehtiä puoli kolmeksi.

Selkääni nousi eilen kamalaa aurinkoihottuma. Hitto mulla alkaa tulla nämä helteet jo korvista ulos!! Vielä kun mulla on pikkuinen flunssa päällä nenävuotaa ja kurkku on kippee.

Näihin myötä- ja vastamäki juttuihin vielä. Niko soitti eilen Kempeleen seurakuntaan ja tiedusteli että jokos meille on pappi nimetty. Sanoivat että ainut pappi joka on vapaan on tämä meidän toivomakin pappi Jaakko Tuisku. Ohjasivat Nikon soittamaan hänelle. Niko soitti ja kyseli asiaa. Hän sanoi että eihän kyllä ehdi kun hänellä on ristiäiset klo: 16 ettei mitenkään ehdi. Aikoi selvitellä asiaa kun Niko sanoi että olet ainut mahdollinen:) No hän soitti tunnin päästä ja sanoi että kyllä vaan se onnistuu. Siis tosi kiva olemme varanneet Kirkon jo 8kk sitten ja muutama viikko ennen häitä meille kerrotaan että pappikin löytyy. Hyvä Hyvä!:)
Tuossa päivällä soitti minun meikkaajani. Ja sanoi että hänellä on opiskeluihinsa liittyvä koulupäivä juuri 1.9 alkaen klo: 9. Joten minut sitten meikataan jo klo: 06. Eli taidan harjoitella silmät auki nukkumista:)

Tänään olis vielä ohjelmassa vieraskirja tekoa ja elokuvan katselua. :)

Hauskaa Viikonloppua ja kiva kun taas kävit. Eilen meillä olisi taas ollut kynttiläbileet parvekkeellä oli ihana tähtitaivas. Täällä tulee pimeä jo puoli kymmenen jälkeen...

SANNALLE HYVÄÄ NIMIPÄIVÄÄ:) (olisi niin suuri terapialenkkeilyn tarve ettei 10krt/kortti riittäisi:)