Nyt se sitten ratkesi. Oona on ollut muutaman päivän hieman alakuloinen.  Se viime yönäkin alkoi "itkeskelemään" , ei se halunnut pissalle. Rauhottui kun nostin sen viereeni ja siinä se sitten nukkui kainalossani koko yön. Tänään sen sitten hoksasin että mistä se johtuu. Oona on täyttänyt ma 4.6 3- VUOTTA. Ja me huonot vanhemmat olemme asian unohtaneet aivan kokonaan. HYI MEITÄ! Korjaamme asian ensi viikonloppuna ja juhlimme Oonaa ja Nikon valmistumista OIKEIN kunnolla:)

Tänään se sitten alkoi. Pakkaaminen nimittäin. Käärittiin kaksi muuttolaatikollista lasitavaraa sanomalehtiin. Eikä näy missään. Siis tavaraa on ihan yhtä paljon kuin ennenkin;)
Kun kaksi laatikkoa oli pakattu alettiin miettimään että mihin mentäis päiväkahville. Sitten tekstaria tädilleni Liminkaan ja kolmen jälkeen oltiin jo siellä kahveilla. Pieni maaseutumatkailu sunnuntaiajelu. Illalla käytiin hakemassa lisää muuttolaatikoita. Uskottavuutemme naapurien silmissä kasvaa kun etupihalla on laatikoita:) (ne todella lähtee ja niiden haukkuvat koirat sekä niiden käryävä pallogrilli) Joka jälleen tänään paistoi meille ihanat makkarat.

SUURI juttu paino on taas lähtenyt alas päin. Enää kilo ja olen pudottanut 14kg joulusta. Siis iso perheen jäisen joulukinkun verran. Huh! Kohta voin myydä puolet hääpuvusta pois:)

Niin unohdin kertoa että löysin maailman halvimmat silikoonit. Kävin perjantaina Lindeksillä kokeilemassa sopivia alusvaatteita hääpuvun alle. Aikani siinä kiertelin ja totesin etteivät myy lasten kokoisille rinnoille olevia liivejä naisten ympärysmitalla. Mutta löysinpä silikoonia oli koko vaihtoehtoja että ei tarvi tyytyä tasapaksuun vaan voi vaihdella kokoa mielialan mukaan. Silikonit eivät tarttuneet vielä mukaani kun jäin pohtimaan haluanko TAHTOA 14,90€ vai 7,95€ silikonien kanssa:)

Huomenna töihin tienaamaan silikonivaroja... Varo Pamela suomalaisilla on uudet edullisemmat ja kokoa vaihtavat aseet:)