Tänne on tullut talvi! Niin hienoa eilisen illan ja viime yön oikein tuiskutti lunta. Tosin lämpöä  taitaa olla 1 aste, mutta silti TALVI! Nikokin heräs tänään aikasin ja sano ettei voi nukkua kun on niin valoisaa... 6kk märkää ja kuraa. On vihdoin vaihtunut lumeen ja valoon:)

Maanantain teatterireissu oli hieno kokemus. Olihan se Hki:n kaupungin teatteri hieman suurempi kuin Oulun teatteri. Esitys ei nyt ollut ihan paras mahdollinen, mutta ihan viihdyttävä. Hieman pitkästyttävä. Ja Risto Kaskilahdellakin oli niin pieni rooli:(

Minulla on hieno ja viisas koira. Alakerran naapurit ovat luulleet, että olemme olleet reissussa kun koirat ovat olleet niin hiljaa... Sitruunapanta siis toimii:) Kiitos Nora, olet aarre.

Viikonloppu on kulunut enemmän ja vähemmän agituksen parissa. Eilen olimme Porvoossa kisaamassa ja käteen jäi tahto kehittyä, pakkohan meidän on joskus pärjätä. A- kontaktit paukku niin, että korvissa soi! (tarkoittaa että en osaa ohjata koiraa suorittamaan a- estettä oikein) Tähän asiaan oli saatava muutos. Joten kävimme vielä tänään päivällä toteamassa asian Järvenpään epävirallisissa. Ja siellä minulla loppu huumorintaju ihan lopullisesti tämän kyseisen esteen suhteen. Joten heti kisasuorituksen jälkeen koirat autoon ja auton keula kohti treenikenttäämme! Ja kentältä ei ennen lähdettäisiin ennen kuin meillä olisi uusi menetelmä näille kontakteille. Ja näin tehtiin. Niko kuvasi kameralla muutamia suorituksiamme. Sitten jossain vaiheessa meni hermot ja pyysin että lopettaisi sekä kuvaamisen että kommentoinnin. Niko meni Oivan kanssa treenaamaan kentän toiselle laidalle. Ja minä tahkosin lumessa Onskin kanssa. Ja tunnin kokeilun ja treenaamisen jälkeen asiaan löytyi ratkaisu:) Uusi alastulo käsky ja koira hoksasi heti mitä tämä äkäinen akka halusi. Nyt ei muuta kuin uudella tyylillä treenaamaan:) Ihan vielä ei siis ollut kiltti pieni russeli vailla ohjaajaa:) Yritämme yhdessä eteenpäin.

Elämä tuntuu että se toisinaan pyörii tämän koiramaailman ympärillä. Nyt olen ehkä löytänyt jo uuden koiran jonka seuraavaksi kisakoirakseni haluan. Ja kerron että se ei ole bordercollie ja se on huomattavasti isompi kuin russeli. Mutta tämä on vielä aivan ajatustasolla. Enkä ole yhtään varma, että selviän sellaisen paimenkoiran kanssa.

Nyt tämä blogi tuntuu jotenkin tökkivän. Joten painelen tuonne sohvalle Niksun viereen. Meillä kun oli eilen ½ vuotis hääpäivä:) Jota vietimme no arvatenkin kuraisessa maneesissa Porvoossa agiliittoilun:)

Oulun loma lähenee. Ja matkaan lähdemme jo torstaiaamuna varhain. Kun sain kiirastorstain vapaaksi töistä:)

Hauskaa alkavaa viikkoa!