Voitteko arvata että vauvatarvikkeiden hankinta voi olla hieman sanoisinko haasteellista.Varsinkin kun budjetti ei ole mikään erityisen venyvä(visassakin on omat rajansa). Ollaan tällä viikolla perehdytty lastenvaunujen ihmeelliseen maailmaan, olemme siis tutustuneet kahteen eri vaunuliikkeeseen. Tietämättä edelleenkään missä Vilkku mahdollisesti joulukuussa matkustaa? Ainut varma kuljetusväline tällä hetkellä on kantoliina ja senkin käyttö vielä hieman kysymysmerkkiä(neuvoja otetaan vastaan) Vaunuista siis sellaiset kuin oltiin aateltu on melkoisen tilaavievät, mutta ihanat, turvalliset ja käytännölliset ensimmäiset about puolivuotta ja Volvon seinät kun ei veny eikä koirat oikein pysty matkustamaan esim. suksiboxissa. Niin emme ehkä hankikkaan niitä. Vaikka nyt niitä saisi "edullisemmin". Siis vaunujen hinnallahan ostaisi jo hieman huonokuntoisen auton. Niin eikä se vielä että ostetaan ne vaunut jos siis meinaat autoilla johonkin tarvitaan turvaistuin ja kukapa nyt haluasi laittaa vauvaansa mihinkään "munakuppiin" vaan sellaiset TM:n testissä pärjänneet ovat jälleen hinnoissa. Käytettyjen ostokin on ollut mielessä mutta luettuani muutaman tarinan siitä kuinka oli ostettu "vähän" käytettyt sai ajattelemaan että jospa sitä ensimmäiselle sit vähän jotain uutta :)

Miten ihmiset ovat ennen mahtuneet normi autoihin? Me kun emme oikein tunnu mahtuvan enään tuohon "perhe"- autoonkaan? Seuraavaksi sitten kait hankitaan joku tila-auto (siis oikeesti jo katseltiin niitä kunnes järki koputti olkapäälle ja kysyi millä meinaamme kulkea jos lapsia on joskus enemmän kuin yksi? - Saadaan varmaan varata reissuille oma linja- auto:)  Elämä on...

Ensi viikolla loma koittaa. Loman aloitusta helpotta kun Niksu on jo tällä viikolla lomalla, joten kaikki lomalle suunnitellut siivoustyöt suoritetaan luonnollisesti tällä viikolla. Olemme päätyneet matkailemaan ihan täällä "kotiseudulla" suomenlinnassa, helsingissä shoppaillen, elokuviin (ihan jos tennispalatsiin veisin Niksun nauttimaan sinkkuelämästä), Hangossa aateltiin pistäytyä yhden yön verran.

Eilen ohjattiin hau openissa koiria ristiin. Niko sai Oonan kanssa hyllyn aikaan. Ja minä Oiva(irtoamattoman pienen hamsterin)kanssa kolmen kiellon jälkeen hyllyn ja niitä kieltoja oli radan päätteeksi muutama enemmän. Liikkumiseni radalla on ehkä hieman "hidastunut". Oonan kanssa pääsimme Salme Mujusen saalisviettikurssille elokuussa, jospa sieltä saataisiin uusia vinkkejä kisoissa motivaatioin ylläpitämiseen. Huomenna siis loma alkaa Niko on luvannut vielä minut loman kunniaksi piknikille. Jännittää mihin päädymme ;)

Kahden viikon päästä mennään katsomaan Vilkun elämää luvassa on siis toinen ultra.

Yritän lomalla hieman päivitellä kuvia. Nyt ei ehdi tehis alkaa :)