Täällä taas... Vaikka paikkani taitaisi olla tuolla kaappien kätköjä selvittelemässä.

Olen niin ylpeä tuosta tulevasta miehestäni. Eilen postipoika toi kirjatunkirjeen Nikon koululta ja arvatkaa se sisälsi stipendin. Niin sen minun kultani sai siis hyvästä opiskelumenestyksestä! Hieno hienoa! Minä tyttö kävinkin sen näppäränä tyttönä tänään pankista lunastamassa. Ja juhlin sitä sitten koirien kanssa käymällä mäkkärissä yhdistetyllä aamupala- lounaalla:) Kyllä me sitä varmasti sitten juhlimme, kunhan elämämme jälleen kulkee tasaisen tylsästi.

Tänään on ollut todellinen aamuvuoro. Piti herätä varhain, no heräsin loppujen lopuksi 9:45. Kävin aamulla hakemassa pesulasta matot. Jotka on nyt ihanan puhtaat ja jos tuo nuori herra yrittääkään nostaa jalkaa, tietää se nostaneensa!! Olohuoneen matto kun on ollut Oivan lempi "puska".

Hyviä uutisia tuli myös Kelalta, jotka pyysivät ilmoittamaan tilinumeron. AIVAN VARMASTI sen teen!! Saan hieman matka- avustusta, kun lähden kauas tienaamaan.

Illalla olisi siis tarkoitus puristaa kaikki loput tavarat kasaan. Huh hah Hei! Jos tuntuu että illalla ei oo tekemistä saa tänne tulla auttamaan tai ihan vain katselemaan kuinka sitä pakataan elämä pakettiin:) Olemme varmasti tänään kotona:)

Ajattelin lähteä hampurilaisen laskeudettua vatsassani siivoamaan auton. Sillä epäilen että uudessä kerrostalo kodissa se on hieman hankalahkoa:)

Nyt pahvien sekaan