Jep arvasit oikein ESPOO!!

Jos voi maailmassa olla paikka jossa sataa paljon. Nimittäin täällä. Eilen lähdin aamulla käyttämään koiria aamulenkillä niin olin jo likomärkä ennen kuin ehdin saada talomme ulko- ovea auki! Ei hitto. Just aamulenkin aikaan tuli kolme sellaista kunnon kuuroa että vettä tuli vaakatasossa. Voitte kuvitella kuinka valoisia oli ajatukseni. mm. kotikaupungistani, tästä upeasta harrastuksestani yms... Onneksi päivä jatkui sitten hieman "paremmin". Minulla oli Rytmikylpy niminen koulutus tuossa Tapiolassa jonne on meiltä matkaa n. 5km. Menin sinne linja- autoa kun sitä vettä vaan tuli ja tuli. No minä menen onnellisena Espoon kulttuurikeskukseen ja ihmettelen kun ei siellä näy yhtä työkaveriani toisesta puistosta. Soitan työpaikalleni. Olen mennyt VÄÄRÄÄN paikkaan. No ei muuta kuin kengät savuten n. 1km matka kaatosateessa sinne OIKEAAN paikkaan. Luojan kiitos koulutus oli kaiken tämän säätämisen arvoinen.

Jos siis joku aikoo vielä muuttaa pois omasta kotikaupungistaan. Voin kertoa että kannattaa miettiä vielä sen toisen kerran kolmesti että tahtooko sitä oikeasti. Että on valmis kaikkeen tähän helvetilliseen elämään. Tai no voihan olla että tämä helvetti vaan kulkee meidän mukana. Jotenkin nämä asiat täällä saa niin suuret mittasuhteet. Mene ja tiedä.

No nyt sitten positiiviseen ajatteluun. Töissä on tosi kivaa. Viihdyn hirmu hyvin. Joka aamu on kivaa lähteä töihin.

Uutta kotia etsitään kovasti. Yksi aika kiva kaksio ois kiikarissa. Pankkiin mennään 25.10 neuvottelemaan ja hieman kyselemään. Pohdimme kovasti tarvitsemmeko kolmion vai riittäisikö kaksio. Tosin sen pankki keikan jälkeen varmaan tiedämme että riittääkö varamme edes yksiöön.:)

Oonan kanssa treenaaminen tuottaa tulosta. Viikonlopun 5 startista saldona 4 HYL ja yksi 0 tulos. Eli suunta on ylös päin!! Ehkä tämä onneton vielä joskus oppii ohjaamaan tuota koira parkaa... Mutta usko itseeni on kova. Kyllä minä pystyn kun vain tahdon kovasti! Ja haluamme vielä Oonan kanssa olla korkealla. Oona alkaa olemaan loistavassa iässä agin suhteen. Joten nyt ei ole treenauksen suhteen vara löysäillä. Minun olisi kyllä varmasti hyvä päästä sinne tanssitunneille että tämä minun koordinaatio paranisi.

Ai niin olen saanut uuden MONSTERS (tupperware) eväsrasian. Joka tuo päivää paljon hilpeyttä. Työkaverini totesi mulle tänään että miten voi olla mahdollista, että joku saa noin hyvät kiksit yhdestä eväsrasiasta. No pienihän on kaunista;)

Täytyis alkaa laittamaan kotia kuntoon kun tulee viikonloppuna niitä kauan odotettuja vieraita. Mietinkin että joka paikka tursuaa tavaraa niin miten tästä johonkin kaksioon mahtuisi.

Yritän laittaa niitä kuvia. Nyt vaan ei oo oikein ollu mitä kuvata ja millon kuvata. Joka ilta kun on ollut jotain talkoojuttuja.

Ainiin meidät oli eilen hyväksytty seuraamme varsinaisiksi jäseniksi;) Kiva kiva.

Kuulemisiin.

Hilppis, joka säästää nyt kaikin keinoin rahaa...
Aloitin sen siitä että peruin kaksi tilaamaani lehteä kun en tosiaan ehdi niitä täällä lukemaan. Niin ja huomennahan alkaa hullut päivät! Niistäkin kannattaisi pysyä kaukana.

Olen salaa suunnitellut että tekisimme Nikon kanssa keväällä sellaisen pidennetyn viikonlopun(pe-su)
jonnekkin päin maailmaa. Se voisi toimia pienenä häämatkana. Joku joka on vapaaehtoinen tulemaan meille koirahoitajaksi tuolloin niin huutaa hep! (kirjallisesti) Ilmottautumisia otetaan vastaan:)