Tänään vierailin aamutuimaan Nikon kanssa Työkkärissä ja Kelalla... Huh olen täällä aivan solmussa näiden hakemusten kanssa! Odotan niin kovasti että pääsen takaisin normaaliksi palkansaajaksi omaan uuteen toimeeni Lastenhoitajaksi. Työnkuva on selkeä ja palkka maksetaan kerran kuussa ilman sen kummempia hakemuksia. Nyt olen oppisopimuksella opiskeleva Hakemusten- insinööri suuntautunut Kelan ja työvoimatoimiston hakemuksiin, omistamatta omaa kopiokonetta!

Mukavampiin asioihin...

Kirsi ja Nikita kävivat värittämässä päiväämme. Kävimme yhdessä lenkkeilemässa ja joimme lenkkikahvit päälle. Oli niin kiva vaihtaa kuulumisia, vaikka ne eivät aina niitä ruusuisimpia ole! Voimia Kirsi ja tsemppia huomisiin pääsykokeisiin...Loistat vain omana itsenäsi;) Alan pikku hiljaa hahmottaa kuinka paljon tänne Ouluun ihan oikeasti jääkään ihmisiä joita tulen kaipaamaan. Onneksi lentokoneet lentää ja Vr kuljettaa.

Huomenna on viimeinen kirpparipöytä päivä. Kävin taas aamulla sitä järjestelemässä. Ihan hyvin oli tavaraa mennyt.

Eilen oltiin viimeisissä Okk: n treeneissä. Onneksi agissa on sen verran "pienehköt" piirit että tapaamme varmasti kisareissuilla.

Tänään hankittiin meille uusi nettiliittymä uuteen kotiin. Toimitusaika 3viikkoa!!Voi siis olla että olen sosiaalisessa pimennossa ensimmäisen viikon uudessa kodissa:( Niko onneksi perusteli myyjälle netin tarvetta työnsä vuoksi joten voi olla että se kytketään hyvinkin pian muuton jälkeen. Minäkin olisin voinut perustella: eristädyn sosiaalisesti ja ahdistun!

Kiva kiva illalla tulee lisää vieraita.

Huomenna ja perjantaina pääsen ehkä töihin. KIVA KIVA!

Ensi viikon Tiistaina lähden käymään Espoossa. Erilainen päivä aamujunalla Espooseen ja iltajunalla takaisin Ouluun... Voihan päivän kuluttaa niinkin:) Käyn tekemässä työsopimuksia.