Oi ompas viime päivityksestä vierähtänyt aikaa…

 

Viikko sitten käytiin siellä ultrassa ja Vilkulta löytyi kaikki tarvittava. Niistä sukupuoli värkeistä me ei edelleenkään kyselty mitään. Joten emme tiedä niistä sen enempää kertoa. Sittenpä sen näkee. Olo on kovin helpottunut, tuntuu että nyt voin keskittyä tähän raskauteen ihan oikeesti. Ja ehkä vähän nauttiakkin siitä.

Tällä viikolla on helteet saapuneet myös tänne pääkaupunkiin, joten meikäläisen suonikohjut voivat oikein paksusti. Töissä on vielä kaksi viikkoa kesätoimintaa jäljellä, sitten palataankin takaisin normaaliin rytmiin. Väkeä on ollut päivittäin n. 100 hengen verran joten ei ole tarvinnut olla yksin. Töitä taitaa olla jäljellä n. 13 viikkoa. Hip Hei!

Eilen aloitin matonpesu- urakan ja perustin oman mattolaiturin tuonne meidän kylppäriin. Urakka etenee hiukkasen hitaasti kun meillä on vain yksi kuivatuspaikka. Meidän taloyhtiössä ei siis ole esim. yleisiä pyykinkuivaustelineitä. Mitäpä sellaisella.

Viime viikonloppuna meillä oli vieraita siis ihan oikeesti tännekkin joku löysi. Ja ihanat vieraat löysikin:) Kiitos vielä kerran Tuulalle ja Markolle mukavasta viikonlopusta. Tässä vähän muillekin tunnelmia miten mukavaa täälläkin voi oikeesti olla…

Tunnelmia  hienosta Isosta- Vasikkasaaresta:

1765369.jpg

Oiva polskii ja tytöt katselee inhottavaa merenpohjaa:)

1765371.jpg

Minun oma rantaleijona

1765373.jpg

Ja minä ite Barbamama


1765374.jpg

Lähtökahveilla isossa vasikkasaaressa


1765377.jpg

Matkailijat ja tuulitukka


1765378.jpg

Lauantai ilta lastentapaan eli Lintsillä... taitaa poikia vähän jännittää.

Nyt on sitten Vilssonille hommattu tarvikkeita on vaunut, kaukalo ja sänky. Viimeksi mainittu tosin on vielä Oulun läänissä Sannan luona. Kiitos vielä kerran Sannalle, ihan kaikkea ei tarvii meidänkään kaupasta ostaa:) (*huh hei ja tarkastelee visalaskua*)   Tänään käytiin tosiaan tinkaamassa vähän vaunuja. Ja niinhän siinä sitten kävi että Volvon perään ne nostettiin.


1765380.jpg

Oli ihan pakko nostaa Oona ja ottaa kuva. Tämä ei kyllä toistu nämä on nyt Vilkun omaisuutta. Ja koirat eivät saa edes hypätä vaunuja vasten. Tästä se suurperheen arki lähtee...


1765381.jpg

Vaunut vielä kerran. Niko on niistä niin ylpeä:) ja toki minäkin. Ei puutu enää kuin Vilkku.

Käytiin tuossa yks ilta treenailemassa omalla porukalla. Ja täytyy kyllä mennä pian uudestaan. Tuntui kuin ei osais taas yhtään mitään tuolla agiliidoissa. Tarkoitus olis ens viikonloppuna kisata Oonan kanssa kahden startin verran Kirkkonummella. Myös pojat on ilmoitettu mukaan.

Täytyy tästä kiirehtiä  mennään illaksi Elinan ja Veskun luokse kylään. Ihanaa seuraa ja hyvää ruokaa, Nami Maiskis!

Iloista viikonloppua ja tsemppiä lomilta töihin palaaville…