Voi voi...

Niin tuli tuossa reilu tunti sitten viesti, siltä bändiltä joka olis pitänyt soittaa häissämme. Vaan eipä siis soita...Kyllä ahistaa. syyksi ilmoittivat työeste! Kiva alkaa hommaamaan uutta alle kahden viikon varoajalla. Bändissä kun tuppaa olemamaan enemmän kuin yksi soittaja niin ajankohdan täytyy siis sopia useammalle;) No peruutuksista pieninhän tämä nyt voisi olla jos näin vois sanoa. Hieman ikävämpää ois jos vaikka pitopalvelu peruis:) Voe kauhia... pidetään nyt peukut pysyssä ettei niin käy!

No sitten pieneen matkakertomukseen:

Eilen sitten aamuvarhaisella huristeltiin Nikon kanssa tallinnan laivalle. Siellä oli lauantain kunniaksi muutama muukin ja laiva oli varmaan kaikkia kellukkeitaan myöden täynnä! Menomatka meni hyvin meriaamiainen oli hyvä, mitä nyt minulla meinasi tulla vähän huono olo alkukeinutuksista. Poikkesimme porukasta kun emme juoneet mitään limpparia väkevämpää klo: 9 aamulla. Siellä ihmiset tanssahtelivat iloisessa nousuhumalassa aamulla klo: 10.

Sitten itse Tallinnassa sitä tapahtumaa sitten riitti: Parkkeerasimme auton stockmannin parkkihalliin. Sieltä lähdimme kävellen vanhaan kaupunkiin. Muutaman kerran kerkesimme toisiamme "ylistämään" siitä miten hienoa on elää parisuhteessa kanssasi! No sopu onneksi löytyi. Ja löytyi se minun kauneussalonkini, vaan ei aikaa jonka olin varannut. Onneksi englantia puhuva kosmetologilla oli vapaata ja hän hoiti minut ihanan perusteellisesti. Ja nyt on kuulkaa sellaiset Marilynit ei ei tissit vaan ripset;) Välillä kyllä vähän jännitti kun se puhui kosmetologisanastoa eng. jota en oikein ymmärtänyt minä tietysti siinä vaan sitten nyökyttelin. Aatella jos se ois vaikka kysyny että otetaanko ylimääräistä tuosta leuan alta veitsellä pois?! Ja minä oisin nyökytellyt. Loppu hyvin, naama vain vähän punoitteli mutta muuten oli tosi ihanaa ja hinta vain 39€ ja sisälsi ripsien värjäyksen;)

Kaunistautumisen jälkeen lähdimme kohti tanssipullo- kauppaa. Kaikki tarvittavat löytyi yhdestä osoitteesta ja onneksi edullisesti:) Nyt niitä sitten on kaiken makuisia ja vahvuisia. Meillä on tuolla varastossa nyt pieni viinapuoti.

Kun tanssijuomat oli hankittu lähdimme kohti terminaalia siinä autojonossa huomasimme että matkustajakortit on hukkuneet. No volvon sisältö ympäri eikä löydy. Siinä taas hieman keskustelimme kuinka upeaa on elää parisuhteessa. Ja käskin Nikon ajaa pois siitä jonosta, mitä siinä seisomaan kun ei oo lippuja. No lähdettiin pois jonosta ja samassa sellainen lähettiauto meinasi ajaa meihin kolarin. Jälleen hieman jännitystä elämään!! Liput onneksi löytyi mun penkin sivusta:) Ja sit kaikki laivaan:)

Paluu matka sujui hyvin kun sai yhden rauhoittavan siiterin... Syötiin maittava meri- illallinen ja istuskeltiin baarin puolella kuunnellen. Sellaista kivaa bändiä totesin siinä Nikolle, että aattele meillä on kahden viikonpäästä omat bileet joissa soittaa livebändi, eikö ookkin hienoo!! On se nyt ei OO bändiä!!

Eli Tallinnan reissunsaldo: Kaks parisuhteen puhdistusta, yks kasvonpuhdistu, melkein kolari ja lähes jäänti tallinnaan yöksi. Eli ei mitään sen suurempaa. Mennään joskus toistekkin;)

Eli tällaista nyt täältä. Jatkamme bändin etsimistä!

Niin muuten tuo alapesu on viroksi aluvaate:)