Iltavuoro sairaalassa takana. Oli taas ihan kiva käydä vähän tienaamassa. Seuraava työvuoro ois edessä maanantaina aamuvuoro. Raskas työ vaatii raskaat huvit. Niinpä päätin palkita itseni kebab- pitsalla ja koirat siankorvilla:) ja muutamalla jaksolla vanj Meillä on ollut tällainen ilta ilman Iskää.

Huomenna ajattelin käydä katsomassa hääkenkiä Sinin luona Zeppelinissä. Tai jos on lämmintä ja aurinko ehkä mennään jonnekkin Nikon ja koirien kanssa. Tuula tätin mökin maalausurakkaa voitais käydä Temmeksellä katsomassa. Siellä koirilla on ihanasti tilaa juoksennella...

Ihan kamalasti sääskiä ei siis hetken rauhaa iltaisin kun ulkona käy. Yök!

Sähköposti ei TOIMI, olo on kuin kynsille lyöty. Kaikki sosiaalinen elämäni on siellä ja täällä blogissa. (melkein:)Valmistaudunkohan jotenkin tulevaan aikaan Espoossa. No valmistauduin ainakin selaillen Helsingin kaupungin teatterin ohjelmistoa, Ihanaa kulttuuri syksy on tulossa. mm. Viivi ja Wagner ja muutamia muita esityksiä.

Kiva kun täällä käyneet ovat kommentoineet:) Tulen niistä kovin Iloiseksi!
Sanna: ura taas putkessa vaippojen koko on vain vaihtunut hieman isompiin:)
Vuokko: Helsinkiin kahville kunhan tulet
Tuula: Pian pian töihin että ehditään rupatella, onkin jo kova ikävä sun loisto seuraa
Kirsi, Niksu ja Kari: Nähdäänhän ennen meijän lähtöä, TERVETULOA!
Jaana: Tervetuloa kotimaahan
Miira: Suunnitelkaapas Sussun kanssa joku kiva kisareissu eteläiseen Suomeen syksymmällä. Meidän uudessa kodissa on se vierashuone:) Meidän kisat nimittäin meinaa painottua sinne tulevana syksynä joten Kuopion vierailut saattaa jäädä väliin. Mutta Agirotu- treffit? Sovitaanko vierekkäiset kisaleiripaikat??

Nyt täytyy lähteä hakemaan Iskä kotiin...