Täällä minä vain kirjoittelen...
Hiljaista on kuin huopatossutehtaalla. Koirat ovat vielä viikonlopun reissusta väsyneitä eli nukkuvat. Oivakaan ei tuossa häsellä vaan pitää napaansa kallellaan sängyssä.

Pakkaaminen alkaa maistua jo puulta. Tätä kun on tehty jo jonkin aikaa... Illalla pitäisi laittaa hääjuttujakin eteenpäin. Ihminen pärjää vallan mainioisti muutamalla muumimukilla ja lautasella. Kaikki muut on nimittäin pakattuina;) Tuntuu etten saa itsestäni enää mitään irti. Tänäänkin nukuin tosi tosi pitkään. Käytin koirat lenkillä ja söin aamiaista. Nyt laitoin itselleni nettiajan. Saan surffailla kahteen saakka sitten täytyy tehdä jotain muuton hyväksi. Jos kävelisin ärrälle vaihtamaan casino- arvan jossa on 6€ voitto. Minulla ei ole autoakaan, kun Niko nukkui aamulla pommiin joten se nappasi auton että ehti ajoissa töihin.

Viikon päästä tähän aikaan jännitän varmasti kovasti. Sillä keskiviikkona on eka työpäivä. Nyt en osaa jotenkin jännittää ollenkaan vaan odotan... Huomista silloin mulla on asioita hoidettavana. Täytyy hakea matot pesulasta, isännöitsijä tulee tarkastamaan tämän asunnon siispä melko hurja päivä tulossa.

Jään nyt jännityksellä odottamaan huomista. Taidan sitoa lenkkarit jalkaan ja lähteä juoksemaan. Jos se vähän selvittäis ajatuksia ja antais energiaa.

Kiva kun kuljet mukanani:)