Jepulis tänään on sitten sisustettu oikein urakalla. Eli siitä voitte päätellä elämäämme täällä. Heti kun on ensimmäinen "vapaapäivä". Volvon keula suuntaa ikeaan... Mentiin tänään Vantaan iksuun kun tykkään siitä enemmän kuin tuosta meijän lähi iksusta. No siellä oli lähes kaikki "tarvitsemani tavarat" loppu. Joten ei muuta kuin Espoon ikeaan. No sieltä onneksi löydettiin. Mukaan tarttui siis pussillinen kankaita, jotka muuttuivat illan aikana verhoiksi ja pöytäliinakisi. Lamppu joka odottaa että Niksu asentais sen kattoon. Eteiseen lipasto, josta Oona keksi että täällähän noita yksinjäämistikkuja säilytetään.

923405.jpg
(Pahoittelen huonoa kuvanlaatua:( Tämä siis meidän työ/vieras/askarteluhuoneesta. Tuo ikkuna on tuohon meidän tielle, josta siis menee linja- autokin suoraan Hki:n eli autoja kulkee aina silloin tällöin)

923411.jpg
(Työhuone on odottanut verhoja aina heinäkuusta saakka)
923424.jpg
Oona ja uusi laatikosto. Tämä siis meidän eteisestä

923436.jpg
Tämä sitten makkarista. Jälleen tosi huono kuvan laatu. Mutta ainakin suuntaa siitä millaista meillä nyt on:) Leikitään että meillä ois käynyt tänään paljon vieraita:)

Tänään ruokakaupassa käydessämme. Pakkasin tavaroita ja kaikki muut paiti kananmunalaatikko mahtuivat kasseihin. Joten Niko totes että siinä se rouva niin terävänä kulkee munat kädessä;)

Voi kuulkaa tänään syötiin ensimmäistä kertaa Espoo elossa. Poronkäristystä ja perunamuussia olihan hyvää;)

Nyt täytyy lähteä valmistautumaan huomisiin kisoihin. Ja tarkistaan lottoa oli kuulemma yksi täysosuma.

Siiderikansa maistakaapas ihmeessä uutta upsiderin punaherukka siiteriä oli muuten hyvää. Eli ei siis mitään aamupahoinvointeja täältä suunnalta...Vielä;););)

Kiitos kaikille kommetteja jättäneille. Kyllä jo viisi noin ihanaa ystävää saa minut jatkamaan kirjoittamista:) Mutta HAASTE jatkuu edelleen. Eli kaikki jotka lukee kipi kapi nyt kommetti kohtaan.

Heippa Heippa!!

Munakoura Hilppis:)