Piitkästä aikaa:)

Olo on kuin lapsella karkkikaupassa kun pääsee päivittämään blogsua piitkästä aikaa...

Olen vaan oikeasti ollut niin väsynyt että mihinkään tällaiseen hömppään ei ole aika riittänyt. Nyt on takana kuitenkin kaksi kohtuullisesti nukuttua yötä joten elämä tuntuu välillä ihmisten touhulta. Meillä vaan Nikon kanssa kesti ilmeisesti 4 viikkoa tajuta että pieruvanhempien lapsi ei välttämättä osaa heti itse rupsutella kaikkia ihan itsenäisesti pihalle. Joten täällä vedetään nyt pierujumppaa useean otteeseen päivässä.

 

 

On tapahtunut niin paljon. No alotetaan vaiks Vilkun kehityksestä pikku herra tulee siis pian 4kk ja on kehittynyt hienosti. Kääntyilee jo satunnaisesti. Mahallaan olo on mukava asento. Tavarat on alkaneet pysyä käsissä ja mikä hienointa klong-klong kieli saa joka päivä uutta tarinaa kerrottavakseen. Kirjat ovat tosi mieleisiä ja niitä kuunnellaan hyvinkin hartaasti. Painoa (5,25kg) on nyt tullut sen verran että uudet simmarit pääsee kastautumaan Tapiolan uimahalliin sunnuntai aamupäivisin :)

 

Mummi "ammattipuuhassa".

 

Äiti on alkanut harjoittelemaan jälleen liikuntaa ja kesäksi rantakuntoon rojekti etenee hyvin (just söin 6palaa suklaata) Ei vaan reeneissä ollaan Oonan kanssa käyty tiistaisin ja silloin pojat viettää laatuaikaa kotosalla.

 

Uusi sivuvaunu järjestely. Tämän ansioista kaksi yötä on nukuttu kohtuullisen hyvin:)

 

Puuhamatto on niin hauska.

Juhla Vilkku kuukauden takaa.

Niin jaa mitä meille muuta kuuluu. No eipä näihin päiviin paljoa muuta ehdi kuin tätä peruskoti- settiä ja illalla koko perhe kaatuu sänkyyn kymmenen jälkeen. Päivät on siis täyttyy ihan näistä rutiineista. Nikon kanssa oltiin sunnuntaina kisoissa ja äiti hoiti Vilkkua illan siinä meidän huikea paranna parisuhdettasi- aika sitten olikin. Mutta kivaa oli tavata tuttuja ja puuhata koirien kanssa.

Ihanaa kun pian on kesä. Just eilen Nikon kanssa suunniteltiin kesälomareissuilua. Oi odotan jo niin. Vaikka ensin on tietty Nikon talviloma eli pääsiäistä edeltävällä viikolla olis tarkoitus tulla Oulun suuntaan.

Eilen saatiin harvinainen vieras Oulunmaalta jolla oli hieno puhelin:) Ja Vilkku pääsi kirjoittelemaan vähän tekstareitakin. Oli niin kivaa Kirsi kun kävit, tulethan taas!

Mukavaa viikonloppua :)

Saunanraikkaana ;)