Kyllä vaan näinkin sanoisinko hedelmällisiä kuulumisia tänne...

Vaihdoin sen HiiriMikin pois kun se laihduttaminen on aivan yliarvostettua. Ja Niksukin sanoi, että Rakastaa mua just sellaisena kuin mä oon. Ja vielä kun kaupasta tuntuu löytyvän kokoja myös meikäläiselle ei moinen vaivannäkö kyllä pidemmän päälle kannata;)

Kuulumisiimme kuuluu että meille tidtididii jälleen tarjottiin sellaista asumisoikeusasuntoa Keski- Espoosta! Ja jälleen vastasimme, että olemme valmiit ottamaan asunnon vastaan. Vastaus saadaan 13.3. Ja muuttamaan päästäis sitten mahdollisesti vapuksi. Minä kun ajattelin helpottaa näiden firmojen työtä ja päätin että nyt saamme sen asunnon! Ajatelkaa 71neliötä(2h+K+askarteluhuone+sauna+japanilaistyylinen piha), siis rivitalo kolmessa eritasossa ja pururadalle matkaa vajaat 100m ja lähellä sellainen ihana k- market jossa on lihatiski. Voiko ihminen muuta toivoa?

Koiran omistajana voin sanoa että jo pelkkä rivitalo ilman sitä hyvää lihatiskiä riittää. Ajatelkaa 6kk olemme raahanneet noita kuraisia koiria tänne neljänteen kerrokseen eikä loppua näy (siis näille kurakeleille). Ja vielä kun koirat kuulemma haukkuvat päivisin meidän poissaolessa ei oloni ole yhtään sen helpompi. Onneksi Ystävämme Nora osallistui pelasta perhe Tolonen- kamppanjaan ja lainasi meille sitruunapantaa. Tänään olemme sitä kokeilleet ja huomenna alkaa sitten tosi toimet. Milloin Oonan huumorintaju sitruunan hajuun loppuu ja se vähentää haukkumistaan. Koirat eivät kuulemma koko aikaa hauku vaan haukahtelevat pitkin päivää... Tämä on viimeinen keino hiljentää koirat ja jos ei tämä toimi niin sitten varmaan jäämme odottelemaan niitä virallisia "varoituksia". Onneksi kesä on tulossa jos joudumme taivas alle...

Lauantaina kävimme koko perheen voimin treenailemassa seuramme kentällä, joka siis sijaitsee melko lähellä tätä "tulevaa" kotiamme. Meillä oli oikein eväät mukana ettei treenitejä tarvinnut lopettaa nälkäisenä:

1321143.jpg

1321157.jpg

1321186.jpg

1321203.jpg
Huomenna minulla on sitten ne odotetut reffit sen Risto Kaskilahden kanssa siellä Helsingin kaupunginteatterissa. Mitenkähän sinne pitäis pukeutua?
Menemme siis minun työkaverin kanssa heti töiden jälkeen Hki:hin syömään ja ostoksille. Pitäisi löytää Niksulle synttärilahja kun se kohta taas vanhenee...

Keskustelimme lauantaina siitä miten pitkään meinaamme täällä kehä3 sisäpuolella asua. Ja tulimme tulokseen, että viiden vuoden päästä viimeistään vaihdamme maisemaa.

Tulevan pääsiäisen päätimme kuitenkin lähteä kotiseutumatkailulle. Ja kääntää volvon keulan kohti pohjoista, jotta näkisimme millaiset ne pääsiäisruuhkat on... Eli kamulit silloin nähdään...

Eipä tässä hirmusesti siis ole odottelemista. Ensi viikonloppuna meillä on kisat Porvoossa (ja saattaa olla että poikkeamme brunberin neekerinsuukko tehtaalla) Sitten on Päivi- vierailu viikonloppu. Siitä seuraavana kisaamme Riihimäellä ja koululuttaudumme Juha Oreniuksen johdolla. Ja sitten tulemmekin muniemme kanssa kohti Oulua:)

Niin meinaisin unohtaa kertoa, että minulla ja Oivalla on molemmilla uudet ulkoilutakit;)
Iloista alkavaa viikkoa! Ja Onnea niille joilla on talviloma;)