Ihanaa pian se loma vihdoinkin alkaa:) Lasken töissä jo tunteja. Takana on kuitenkin pitkä talvi ilman sen kummempaa lomaa. Jotenkin niin ihana kun loma on nyt kahdessa osassa, siis ne hurjat 11 pv. Nyt siis loman tarkoitus on ylläri ylläri Oulun vierailua. Sitten heinäkuussa ollaan suunniteltu menevämme Kuopioon tarkemmin Tahkolle minilomalle. Otetaan sellainen hotellipaketti joka sisältää kylpylää ja muuta ihanaa... Ajatus oli että vuokraisimme maastopyörät, mutta luulen että pelkkä jalkapatikka tuo tarpeeksi elämänlaatua tässä tilassa.

Tänään meillä alkoi ns. kesäkausi töissä. Espoon kaupunkihan tarjoaa ilmaista puistoruokaa koko kesän. Joten väkeä riitti meidänkin puistossa yli sadan lapsen verran. Tänään onneksi oli hieman pilvinen päivä joten ihan ei tarvinnut ähöttää grillimakkarana koko päivää. Tänään töissä ensimmäinen asiakas kysyi:- Onkos teille tulossa perheeslisäystä. No mitäs sitä kieltämään. Eilen kuuntelin dobbler- laitteella sydänääniä ja siellähän se pieni juna iloinen hyrskytteli, välillä kuului sellainen sukellusääni taisi Vilkku hieman jumppailla. Viikonloppuna tunsin ensimmäisen kerran sellaisen: puhalla pillillä vesilasiin- tunteen mahassa :) ne kait on niitä liikkeitä?? Tai sit jotain kurinoita...?

Onnittelut vielä tätäkin kautta Rakas siskoni valmistumisesi johdosta :)
Ja Rakas PikkuMies Simo Onnea Hymypoikapatsaasta ;)
Jaana- käly Hienosti suoritetusta Ylioppilastutkinnosta :)

Pian me täältä tullaan juhlimaan teitä kaikkia!! Tästä kesä voi alkaa...

Onnea* Onnea* Onnea*
1609769.jpg
*Onnea* Onnea* Onnea*

No on täällä tietysti harrastettu koiraurheiluakin. Seuramme palkitsee kouluttajiansa ulkopuolisen kouluttajan koulutuksilla. Treenit meni Oonalta mallikkaasti. Jäi tosi hyvä fiilis. Olen nyt jotenkin löytänyt tietynlaisen rentouden treenaamiseen ja kisoihin (siis voin jopa tutustua ratoihin väärin). Teemulta saatiin kovasti kehuja ja hieman uusia vinkkejä. Kontakteihin Teemu ei ollut oikein tyytyväinen :) Tosin meillä on juoksukontaktien- "treenaus" vielä vaiheessa :) Jos ne nyt koskaan valmistuvatkaan. Oona nyt kuitenkaan ei ehkä hermorakenteeltaa ole sellainen meno- yksilö vaikka välillä tykittääkin tosi kivasti. Luulen kuitenkin että vuoden päästä alan katselemaan itselleni uutta kisakanuunaa. Tai sitten en:) Voi olla että Vilkun uimakoulut ja vauvajumpat ei jätä aikaa uuden koirankoulutukseen. Ja onhan noissa kahdessakin jo välillä liiaksikin asti :) Tässä siis tunnelmia Teemu Linnan koulutuksesta:
1609783.jpg

1609788.jpg

1609807.jpg


Eilen oltiin illalla Veskulla ja Elinalla grillaamassa ja ihailemassa niiden ihanaa Helmeä;) hassu pieni koira. Tarjoilut ja seura oli niin hyviä molemmat että meillä vierähti kyläilyssä useampikin tunti. Kiitos vielä vieraanvaisuudestanne... Saimme jälleen ihanan baby- lahjan ;) Paketissa oli myös äidille sellaista vartaloöljyä ehkäisemään raskausarpia. Valelin eilen itseni sillä päästä varpaisiin :)
1609754.jpg

Tänään posti toi Oulusta ihanan pikkupaketin. Sanna sä oot vaan niin ihana. Varo mä tulen täältä ja rutistan sut lyttyyn, niiiin ikävääää mulla on!!! Tässä paketin sisältö ja Vilkulle tietty :
1609817.jpg
Jälleen tiimivaatetusta ;)


Tässä olis vähän kuvia vauvanvaatevarastolta (meidän äiti pyysi :)

1609710.jpg
Nää on niin hienot viidakkopöksyt. Alustan olen löytänyt kirpparilta ;)

1609718.jpg
Nämä ihanat samettipintaiset jogging- pöksyt
1609719.jpg
Tulevalle kepolle/ketylle(kennel poika/tyttö) tiimi- vaatetusta...1609730.jpg
Tässä jos ei nuku putkeen ainakin muutaman tunnin niin palautan puvun takaisin kauppaan:)
1609731.jpg
Kirpparilöytö Niko totes että jes näitähän mahtuu tähän narulle useampikin:)

Pojat lähti Timo Rannikon teematreeneihin, joten meidän tyttöjenkin pitäis varmaan jotain muutakin tehdä kuin päivittää blogia ja syödä jädeä. No tämä on kuitenkin melkoisen tärkeä yhteydenpitoväline kaikkiin teihin. Joten homma on enemmän kuin tärkeä. Pian siis ollaan Oulussa joten kiva ois tavata vai kuinka?

Aurinkoista viikkoa kaikille:)