Heikun keikun!


       Huhuu Oulu ollaan tulossa!

1379069.jpg 
Oiva jo lähtökuopissa


1379044.jpg
Oona unelmoi korkeista kinoksista auringon laskussa...
Viime päivityksestä on ikävän pitkä aika. Minun tietokoneaikani on mennyt viime viikkoina koiraurheiluasioiden hoidossa. Näin ollen päivittäminen on jäänyt.

Nyt lupaan ryhdistäytyä.

Viime viikkoina ei ole oikeastaan tapahtunut mitään elämää kääntävää. Sanna "paikallinen" koirahieroja(kun Kirsi olet niin pirun kaukana) kävi viime viikolla hieromassa koirulit.
Oiva: Vetreä nuori mies. Etupäässä oli ihan mini vähän jotain pientä, mutta nekin katosivat hieronnan aikana lähes olemmattomiin. Oiva ei itse oikein perustanut toimenpiteen päälle. Vaan äännähteli Oiva maiseen tyyliin jokaiseen liikkeeseen.

Oona: "Vanhan rouvan lihakset". Takajaloissa ja lavoissa hieman kireyksiä. Hieronnan aikana aukesivat kuitenkin mukavasti. Oona selvästi nautti koko rahan edestä. Oona käsitellään uudestaan kuukauden päästä, jotta lavat pysyvät kunnossa.

Niksu on nyt sitten jälleen vuoden lähenpänä kolmikymppisiä. Niksu siis vanheni toissa viikolla.

Pämppä oli viime viikonloppuna sulostuttamassa elämäämme täällä kuraSuomessa;) Oli niin kivaa kun kävit. Päivistä muuten tulee pian kelpo koirakansalainen kun pieni kääpiöagilitysnautseri muuttaa ilostuttamaan Pämpän ja JuhaMatin eloa Intiön viheriöille. Koirakummitäti täällä kuumeisesti selvittelee snautseriasioita;) Ihanaa odotusta teille;)

Samainen Päivi on tietämättään alkanut minun psyykkiseksi valmentajaksi. Kerroin Päiville tästä minun kisajännittämistunteestani ja nyt olenkin saanut hyviä vinkkejä tulevaan.

Ja tämä valmentaminen tuottiki tulosta sillä eilen olimme kisamatkalla Riihimäellä. Ja kotiin viemisenä hieno 0 merkintä keltaisessa kirjassa:) Edellisestä kun on se reilu 5kk. Joten eiköhän tämä tästä taas aukene!
Kisoja oli siis yhteensä 3 joista siis kaksi Hyl. Mutta 0 nostaa itsetuntoa huimasti. Sijoituksemme olisi voinut olla parempi, mutta 6sija sai nyt kelvata. Oona ei oikein mennyt omaa vauhtiaan vaan hieman körötteli menemään.

Oivan seuraavat kisat on keskiviikkona Kirkkonummella. Lähdemme Oonan kanssa tietysti banderolleimme kannustamaan poikia hienoihin suorituksiin;)

Minusta hieman tuntuu siltä että olisi jälleen se aika vuodesta kun pitäisi hieman paastota! Tuntuu että kiloja on päässyt hieman kertymään!! Onneksi meidän puntarista on patterit loppu niin ei pääse masentumaan liikaa...
Täällä vaan nämä kelit on olleet jälleen niin kuraiset ja tylsät ettei juokseminen ole oikein innostanut. Käytiin me maanantaina 45 min juokseen koko perheen voimin mutta ei oikein tuntunut kivalta. Liekkö toissa viikkoinen räkätauti vielä menossa mukana.

Olen nyt sitten pätevöitynyt Nuoren Suomen Liikuntaleikkikoulun ohjaaja. Se oli sellainen kahden päivän koulutus, jonka kustansi työnantajani:)


Tässä tunnelmia Oonan leikkauksesta joka siis oli tasan kaksi vuotta sitten.
Terkkuja koirakaveli Sikelle. Ja tsemppiä tulevaan koitokseen:)
1379050.jpg

1379056.jpg


Oona lähti juuri virpomaan. Saapas nähdä mitä se tuo tullessaan. Sanoin että kovin pitkään ei saa olla kun meillä alkaa neljältä Juha Oreniuksen treenit niin täytyy ehtiä Konalaan. Se halli on muuten Tanssi tähtien kanssa ohjelmapaikan lähellä:) Eli melkein sukua ollaan. :)

1379063.jpg

Hauskaa alkavaa pääsiäisviikkoa kaikille. Ja Oulun poppoot lähtölaskenta on alkanut. Varoitamme vierailuistamme:)