Viikko vierähti niin että humina korvissa soi. Ihan vallan vikkelästi nämä viikot meinaa edetä.
1208211.jpg

Alkuviikko töissä kului kevään toimintaa suunnitellessa ja iltapäivät pidettiin järjästystä pihalla pulkkamäessä. Joka ei siis ole ihan maailman helpoin homma. Voitte kuvitella kun 50 etelän lasta pääsee nauttimaan lumesta. Meno onkuin eläkeläisten kärryralli aamuisella kun cittari myy juhulamokkaa 2,5€ paketti. Siinä ei kohteliaisuuksia lauota. Ja hitaammat työnnettään alta pois. Alkuviikon luminautinnon saldo: 2 huulivammaa, yhdeltä ilmat pihalle ja muutamia perinteisiä tappeluita ja useita kommetteja siitä kuin v**** hyviä ohjaajia olemme!! Loppuviikosta lumi siis lähti ja ... siirryimme lautapelien rauhalliseen maailmaan:)

Maanantaina päätin, että nyt saa läskit kyytiä. Vedin nilkkapainot jalkaan ja sykemittarin tissien alle. Ja lähdin painelemaan jumpalle. Reipas kaksituntia ja kaloreita paloi ihan mukavasti. Tosin ne palautuivat samaiseen tahtiin, kun Niko halusi paistaa iltapalaksi lättyjä. Katseltiin illalla se ihana kotimainen romantiikka hömppä, siis pitkästä aikaa loistavaa kotimaista draamaa... Ai jai!

Tiistaina paineltiin suoraan töistä Purinalle treenaamaan. Koirani ei kuunnellut mua yhtään! Tuntui että me ei osata mitään. No kyllä se välillä oli kuin ihmisten lapset mut lienee vika kuitenkin minussa! Joten kaivoin meikkipeilin taskusta. Treenien jälkeen lenkki ja sit kotiin tekemään kevyttä ruokaa eilisten lättyherkuttelujen jälkeen. Tehtiin ihanaa kasvisfetawokkia ja nuudeleita(saatiin äidiltä sellainen loistava keittokirja joululahjaksi). Tämä ruoka siis kumosi Nikon käsityksen siitä että kasvisruualla voi lähteä nälkä!

Keskiviikkona vedin jälleen työpäivän jälkeen painota jalkaan ja ryntäsin koirien kanssa lenkille. Puolitoista tuntia vedettiin loskassa. Sit ruokaa vatsaan ja tv:n ääreen.

Torstaina päätin helpottaa ainaista viikonlopn kaupparallia ja tehdä ostokset jo hyvissä ajoin. Tunnin kauppareissuni venähti reiluun kahteen tuntiin, kun minulla oli tiistain treenien jälkeen unohtunut auton sisävalo päälle. Joten kun kiltti mies oli autohallissa minua auttanut pääsin ajelemaan reiluksi puoleksi tunniksi jotta akku latautuu( joka siis näillä bensan hinnoilla oli silkka ilo:)

Perjantaina sit oli koulutusvuoro. Joten ei tullut reippailtua. Kouluttajan hommakin tuntuu jo kivemmalta kun olen alkanut saada palautetta treeneistä:)

Lauantaina sitten aamun kaurapuurojen jälkeen suuntasimme halki sateisen Espoon kohti Kirkkonummea. Tarkoitus oli startata kisoissa. Lähdin kävelemään hieman naama vinossa ilmottautumispaikalle kun minulle ei tullut lainkaan kisakirjettä. Eikä minua sitten löytynyt ilmottautuneiden joukosta! No olin näppäränä tyttönä tulostanut ilmottautumisvahvistuksen. Ja heiluttelin sitä siinä pöydällä. Noo olin vahingossa ilmottautunut kisoihin jotka pidetään 19.4. Sain kuitenkin kisantuomarilta luvan kisata nyt kun olin kaikki maksanut ajoissa:) Kiitos KKK! Lupaan tästä lähtien tarkistaa kaiken vielä kerran ennen kuin alan räpättämään!:)? Kisan tuloksena oli HYL en saanut Oonaa kuuntelemaan vaan neiti valitsi omat juoksulinjat. Meni piru renkaalle kun ois ollut suotavaa juosta putkeen. No kivaa huomata että rengaskin on jälleen ihan kiva este! Kisojen jälkeen tultiin kotiin ja päätettiin perustaa oma pizzapuffetti tilattiin helsingin tapaan pizzataksi. Ja loppuilta menikin sitten pizzojen tuhoamisessa.1208177.jpg

Tänään olen siivoillut keittiön kaappeja. Käytiin Nikon ja koirien kanssa haukkaamassa paikallista "raitista- ilmaa" reilun tunnin verran. Sen jälkeen oltiinkin sovittu Noran kanssa treffit Tapiolaan simmailemaan. Ja voin kertoa että ei tarvinnut olla yksin. Sekaan oli eksynyt järkyttävän paljon porukkaa. Väen määrästä kertonee se että parkkipaikkaa sai hakea n.15min. Niko on jälleen tänään ahkeroinut koirien karvojen kimpussa. Hitsi niistä tulee hienoja:)
1208283.jpg
Onneksi pojilla on karvan väreissä vähän eroa:)
1208303.jpg
Huomatkaa Ompun rinta ei yhtään rehottavaa karvaa. Valmistelemme siis koiria 10.2 olevaan näyttelyyn. Eli tämä nyppimisjuttu ei ole ihan yhden illan juttu. Meillä on nyt nypitty kahtena sunnuntaina:)

Nyt hyvää viikonalkua kaikille... ja toivotaan lunta tai edes pakkasta tänne päin Suomea!!!
Voipi olla että ostan koirille sellaisen kissojen hiekkalaatikon, kun alan saada tarpeeksi tästä  3 kertaa päivässä koirat pesulle leikistä!