Nyt se on meidän pikku herra sitten tullut siihen ikään että saa alkaa maistelemaan soseita. Ollaan me muutama päivä maisteltu ja äiti on tullut siihen tulokseen että tissi on niin paljon kätevämpi. Ei ole oikein meikäläisen hermostolle sopivaa hommaa tuo homma. Sen minkä minä lusikalla laitan suuhun tulee samalla vauhdilla sieltä takaisin. Jotta tässä nyt maistellaan ja haistellaan. Ja sit kunhan Vilho alkaa istumaan niin aletaan sit syömään sormiruokaa. Jospa se pysyy paremmin sisällä kun sen itse sinne lähettää. Mitään kiirettä kun tässä ei ole pikku miehen painon suhteen noihin kiinteisiin rynnätä. Painoa tulee ihan mukavasti tämänkin lehmän maidolla.

 

- Just ja tätä en kyllä tissiin vaihda!

 

Ensi viikolla on sitten se odotettu talviloma. Tosin Niko eilen kysyi että milles lomalle sinä olet jäämässä?? No onhan se lomaa kun mennään taas 5 päiväksi mummin ruokapöytään. Keskiviikkona olis tarkoitus kääntää Volvon keula kohti Oulua ja sit 2.pääsiäispäivänä palata tänne saaste piireihin.

 

- Kuvassa uusi toukka- rannekoru

 

Meille muuttaa perjantaina uusi soffa. Voi että sitä on odotettu. Saa alkaa tuo Niksun vanha sinkkuboxi- sotkasänky alkaa etsimään uutta osoitetta. Ja tuo minun ihana sinkkuboxi- punainen paholainen muuttaa tänne työhuoneeseen. Uudella sohvalla ei sitten istuta kuin puhtailla housuilla ja koirat ei tule metriä lähemmäksi. No joo katsotaan miten pitkään kestää ;)

 

 

Vauvauinti on sitten hienoin harrastus nyt meidän perheellä on siis kaksi harrastusta viikossa. Perjantaisin Prisma- keikka ja sunnuntaisin vauvasimmaus. No voi olla että jää tuo päälaji eli agility nyt hieman vähemmälle:)

Kyllä tämä vanhemmuus sitten ihmistä opettaa... Jos ennen luuli jotain elämästä tietäneensä kaikkine entisinen sydänsuruineen ja muiden murheineen niin eipä ole mitään tähän uuteen elämäntilanteeseen verrattuna. Joka päivä on uusia ihmetyksen aiheita. Kuinka tuosta pienestä miehestä voikin lähteä niin "kamalia" ääniä (kuka ne on sille opettanut). Ja joka päivä on uusi huolenaihe "google" hakee meillä harvase päivä jotain lastenhoitoon liittyvää. Ennen haettiin miksi lapsi ei nuku ja nyt kun lapsi nukkuu etsimme tietoa ja ohjeita kuinka saada lapsi kakkaamaan?? No eilen siihen löytyi vinkki. Vasemman reiden päällä on sellainen mutka paksusuolessa ja kun siitä hieroo pitäisi kakan lähteä tulemaan. Vaan eipä tullut seuraavaksi kokeiltiin liito- orava asentoa lavuaarin päällä. No ei irronnut silläkään. Siinä vaiheessa petti äidin pokka ja päätettiin odotella vielä ihan rauhassa, kun googeli tiesi kertoa että lapsi voi olla vaikka 10 päivää kakkaamatta(rintaruokittu) jotta tarvii vielä huolestua. Ja sitä paitsi Vilkku kakkasi la sellaista vanukasta johon olis jäänyt suksisauvakin pystyyn. Vaan jopas tuli taas paskasta asiaa!

 

Nyt hyvää pääsiäisen aikaa kaikille noidille! Tämä noita lähtee nyt kuluttamaan tuota puolikasta suklaalevyä jonka tässä samalla napsin:)

 

(joo tiedän tää on aina tää sama pääsiäiskuva. Mutta kukaan ei oo ehtinyt ottaa uusia yhtä hienoja!)