Heipä hei! Tänään vietin virtuaaliset puutarhajuhlat partsilla. Että käyhän peremmälle vain!
Sillä verukkeella sain itseni siivoilemaan sen:) Tässä kuvia että pääset tunnelmaan:
773609.jpg

773592.jpg

Huomenna mennään Oonan kanssa turisteeraamaan koiranäyttelyyn Oivalla ja Nikolla on kehägeeleily- päivä. Tuon geeleilyn löysin Jossun blogista:) Kivaa elämässä tapahtuu jotain muuta kuin häiden odottelua tai järjestelyö, koirakusetusta tai töitä. Kyllä koiraharrastu on ILOINEN ASIA! Oivan sisko Metka ja Heli lähtee myös mukaan. Kiva kiva.

Tänään keksin mitä alan harrastamaan uudella sukunimellä... SALSAA! Jep Espoon kansalaisopisto järjestää kursseja kohtuu hintaan ja vieläpä lähellä meitä. Toivon siis löytäväni vartalostani lantion ynnä muita kadotettuja osia joita fysiologian oppikirja väittää ihmisestä löytyvän. Jossu ja Anne menkää tekin, jotta Agility olisi meille ILOINEN ASIA.

Niin minun ei tarvitse enää mennä lääkäriin kun pystyn itse toimimaan itseni puoskarina. Nyt olen todennut itselleni laktoosi- intoleranssin. Ja spadam...vatsavaivani ovat ruokailujen jälkeen vähentyneet, Hyvästi ihana luomumaito:(

Täällä on jo ihan pimeää vaikka kello on vasta vähän kymmenen jälkeen. Ja sataa sataa ropisee,,,

Olen miettinyt että pitäisi hankkia kannettavatietokone, kun keksin aina tuolla ulkona liikkuessa hyviä kirjoituksen aiheita ja sitten kun istun koneen ääreen kotona on ne kaikki loistavan kirkkaat ajatukset kaukana poissa.

Nyt siis ajatuksissa vain suolaista sadetta joten. Kuulemisiin!