Kävin taas jälleen toteamassa agikisoissa että pitkä on matka palkinnoille kun kisajännitys iskee päälle!! Eli tänään ei jälleen ylläri ylläri tulosta oikein tullut. Yritän kuitenkin olla optimisti kyllä se vielä joku päivä tulee... Ensi viikonloppuna olis aina käheetä jos tulis nimittäin sunnuntaina kisataan piirinmestaruuksista. Vielä tähän päivään palatakseni ja että veitsi oikein haavassa kääntyisi.
Eka rata: Oona liikkui vauhdikkaasti. Radalla mentiin kaksi kertaa sellainen putkihässäkkä, ja heti ekalla kerralla Oona valitsi ei niin oikeaa putkea!
Toka rata: Oonan käynnistyi kuin vanha diesel volvo. Radalla kolmas este oli kepit ja sekös neitiä pisti ärsyttämään. Joten se pujotteli kepit etena vauhdilla. No sen jälkeen oli sellainen suora renkutus ja siinä se sitten innostui, harrastamaan juoksua. No jos muuten menee hyvin niin sitten voi ryssiä ottamalla kiellon ja keinunkin voi sen jälkeen hypätä!

Jotenkin koirat on tänä viikonloppun aiheuttaneet mulle päänvaivaa. Launtaina kun tultiin kauppareissulta oli alakerrastamme tullut kortti jossa kerrottiin että koiramme haukkuvat yksin ollessaan ja erityisesti postinkantaja aiheuttaa vahtikoira refleksin!!!! Juuri viime viikolla kysyin seinänaapureilta että haukkuuko meillä koirat. Sanoivat että no postinjakajan, mutta ei se kestä kauaa. Ja sitten aina välillä kun laittaa oven liian kovaa kiinni. Tämä siis seinänaapureittemme kommetteja! AAAH olen niin täynnä tätä kerrostalo helvettiä!! Tulis joku ja hakis mut pois. Ostin lauantaina kaksi ässä- arpaa että jos voitto tulis saatais aika hyvä käsiraha uutteen kotiin. Koirille teinkin huomiseksi kaiken maailman aktivointijuttuja ja sitten ajattelin rajata niin etteivät pääse tuohon meijän eteiseen, johon ne äänet varmaan parhaiten kuuluu...

Tänään ja eilen olen järkkäillyt askartelujuttuja ihan kamala homma. Sitten vielä siivoilin noita häähömppäjuttuja. Ostin eilen myös kiitoskorttitarvikkeet enää puuttuu vaan kuva:) ei siis paljoa!! Nekin sitten pääsevät tässä joskus postin kuljetettavaksi.

No nyt oli hieman negatiivissävyinen kirjoitus. Töissä kuitenkin on ollut tosi kivaa. Lisäksi olemme olleet melko kiireisiä seuranjuttujen takia. Eli jos olen unohtanut vastata johonkin puheluun tai viestiin johtunee ihan harrastuskiireistä. Tällekkin viikolle on kahtena iltana koulutus ja vielä molempien omat treenit päälle. Lauantaina ajelen koirien kanssa Riihimäelle kisoihin, kun Niko jää seuran talkoisiin. Ja sitten sunnuntaina ois 3 kisastartin päivä.

Kaikki olette kuitenkin ajatuksissani, niin usein ettette uskokkaan!!


Antoisaa työviikkoa!!

Lämmöllä: Hilppis