Viikko taas oli ja vierähti. Eilinen päivitys jäi hieman, kun meillä oli syytä juhlaan. Meidän pojat nimittäin kisasivat sunnuntai aamuna klo: 8:30 Purina Areenalla. Loistavin tuloksin. Oivan ja Nikon ensimmäinen agirata ja tuloksena 0 ja 2. sija. Nyt on Oivan keltaisessa kirjassa ensimmäinen merkintä.(hih pääsisinköhän minä joskus sen kanssa radalle, Oiva kun on niin ihan vauhti veikko?)

Lauantaina oltiin Noran kanssa työväenopiston rentoutuskurssilla. No kurssin sisältö ei oikein ollut meikäläisten mieleen niin ei sitten sunnuntaina menty, kun Nora oli kipeenä ja minulla oli nuo tärkeät huoltojoukkotehtävät kisoissa:)

Käytiin lauantaina ostamassa meille uusi sänky. Kyllä kuulkaa nyt kelpaa...
Saapi nyt samalla tämä vierashuonekkin vähän täytettä kun siirretään vanha sänky tänne. 

Viime viikolla ei oikeastaan mitään sen ihmeellisempiä. Treenit meni tosi mukavasti Oona oli taas kuin ihmisen mieli kun se baanasi radalla. Saapas nähdä miten meille käy ens viikonloppuna Turussa. Kaksi starttia olis tarkoitus mennä. Huh hei! Jos sm- kisoihin mielii olisi niitä 0 tuloksia pikku hiljaa saatava.

Viime viestisssä unohtui kertoa, että käytiinhän me Oulunreissulla Leevin perheen luona. Ja ai että taas saatiin iloista nauruterapiaa... Toivottavasti pian nähdään. Täällä  nimittäin tulee taas vettä, eikä täällä ole enää kellään kivaa.

Oiva täytti vuosia 27.3.2008 Kokonaiset 2- vuotta on nyt mittarissa. Kirjojen mukaan murrosiän pitäisi nyt olla ohitse. Siis sitä odotellessa... yritämme olla rähisemättä edes yhdelle joka erehtyy tulemaan raitilla vastaan...

Tässä hieman tunnelmia muutaman viikon takaa:

1444265.jpg


Nämä kuvat ovat kaksi vuotta sitten huhtikuun lopulta, kun kävimme Oulusta Oivaa täällä etelässä moikkaamassa:

1444267.jpg

1444271.jpg
Jo silloin Velmu veli oli Oiva taistelukamu

1444273.jpg
Oonastakin Oivan tutustelureissu oli ihan jees. Koirasta ei niin väliä, kunhan hotelli on hyvä:)