Nyt luulen että olen saanut kyläilystä tarpeekseni. Ei muuta kuin kokeilemaan itse samanlaista viikko rytmiä kuin meillä on viime viikko ollut. Harva meistä nimittäin on tällaiseen tottunut että viikon jokaisena päivänä kahvitellaan jonkun ystävän tai sukulaisen luona. Nyt minulla on jo kyläilyähky. Se on saman tyylinen tunne kuin suklaasta aiheutuu aina näin joulun jälkeen. Ihanaa ja herkkua mutta kun syö tarpeeksi tulee ähky...:) Mutta ihanaa on ollut ettei nyt ihan jää sellainen maku suuhun että täällä on hampaat irvessä kyläilty. EhEi! Tosi ihanaa on ollut. Mutta Ah voin jo kuulla oman imurin hurinan korvissani. Sillä luulempa että saan sitä jälleen Perkkaalla huuattaa kunhan ehdimme kotiin. Ja oma ahdas 120cm sänky kuulostaa jo vallan hyvältä ratkaisulta viettää yö jos toinenkin.

Pahoitteluni jo näin heti alkuun niille joiden luona ei nyt käyty. Teidän vuoronne keittää meille kahvit tulee kyllä vielä:)

Tarkenpaa matkakertomusta on luvassa kunhan ehdimme purkaa tuon muuttokuorman joka koostuu vaatteista ja ihanista joululahjoista:)

Siispä Perkkaan HotelliTolonenHumina aukeaa jälleen ensi vuonna. Sillä rauhoitamme hotellin muutamaksi päiväksi sillä pidämme paluumme kunniaksi muutaman päivän kestävät bileet henkilökunnan kesken. Mutta varauksia ensi vuodelle voi siis jo tehdä:)Muutamia alustavia varauksia on tehty heinäkuulle, mutta muuten on vielä kovasti tilaa. Joten tervetuloa heti vuoden alusta Espooseen:) Siellä me olemme ja kinkkuja sulattelemme:)