Piti ihan alkaa jakamaan tätä kokemusten valtavaa tulvaani:) Ja poikkeuksellisesti päivitellä näin keskellä viikkoa…

 1250367.jpg

 

Maanantaina tulin töistä kotiin oli kotona täys tilanne päällä. Niko oli tullut minua aikaisemmin töistä kotiin ja oli kuullut käytävällä Oonan haukkuvan. Neiti oli jälleen omatoimisesti siirtynyt "päiväaitauksesta" eteisen puolelle. Oona siis osaa raottaa bilteman kompostiverkkoa ja tulla pienestä raosta eteiseen. Jossa on sitten aitiopaikka toteuttaa pientä sisäistä terrieriyttään :( Joka ei siis ole yhtään hyvä asia naapuri sopumme kannalta. Lieneeköhän meidän ansiota että talostamme on nyt tämän loppukuun aikana näkynyt yks suun toinenkin muuttoauto. Ja täällähän ei millään talkoovoimin muuteta vaan paikalla on "muuttoliike Niemi" tai joku vastaava:) No siispä se tilanne oli sitten se että Niko oli komentanut Oonaa hieman kovemmalla volyymilla ja toinen hiippaili täällä sitten pitkin seiniä kirjaimellisesti pissat housussa:)  No minä siinä sitten kävin hieman Nikoa neuvomaan että kuinkas sitä nyt koirille sitten oikein puhutaan. Ja tietäähän sen mitä siitä seuraa… jep perheriita! No siitä sitten kamalalla adrenaliinihyökkäyksellä jumpalle. Ja kiivaasta keskustelustamme johtuen tuli hieman kiirus niin piti pistää jouksuksi, joka ei tuntunut yhtään pahalta. Muutaman juoksuttoman  kuukauden ja muutaman "kevyen" painokilon jälkeen. Ihanaa kaloreita palo ja illaksi sitten adrenaliinikin laski ja siinä samalla aselepo:)

Tiistaina oli sitten taas treenipäivä. Joka siis tarkoittaa sitä että Niko menee aikaisemmin töihin ja lähtee kolmelta. Tulee kotiin lenkittää koirat ja tulevat minua hakemaan töistä. Tiistaita voi myös kutsua Konanlan Helmi- päiväksi. Sillä se tarkoittaa sitä että Jenni minun työkaverini, joka asuu Konalassa tulee meidän kyydillä aina tiistaisin. Kun Jenni asuu ihan siinä Purina Areenan vieressä :) Treenit meni hyvin. Oona toimi jälleen kuin rasvattu salama:) Ihan koira. Eikä ohjaajakaan ollut ihan kahvilla koko kaksituntista treeniä… Treenin jälkeen vielä kamicatze- lenkille. Sillä tiet olivat aivan vesijäässä!! Joten painelimme pitkin nurmikoita, sillä koirien lenkittäminen pyörätiellä olisi ollut ihan neuloilla tanssimista! Sitten kotiin kaupan kautta. Sinne siis piti mennä kun minulla teki mieli hedelmäsalaattia ja vanilijakastiketta. Loistava laihduttajan herkku. Ainiin ostettiin me sellainen uus lakupussi, mutta eihän laku lihota eihän?? eikö se ole vain suklaa?!?

Kuinka minulla voi olla kaksi saman rotuista koiraa, jotka kuitenkin ovat niin erilaiset?? Tässä teille esimerkki. Me kun ollaan nyt alettu elää niin terveellisesti että pyritään siihen puoli kiloa kasviksia päivässä. Ja sit jos se ei meinaa täyttyä otettaan sitten avuksi tätä purkki HEVIÄ. Niistä jäävät purkit ovat mitä parhaimpia aktivointileluja koirille. Silläpä pesu- namit sisään- ja koiralle. Tässä näette kaksi erityyliä miten ne voi avata. Toinen vetää purkin aivan atoomeiksi. Ja toinen avaa korkin pyöräyttää hieman purkkia ja syö namut. Jos ette kuvista tunnista kumpi on kumpi niin… Naisen logiikka:)

 1250287.jpg

1250318.jpg

Tänään Nikon sähly peruuntui joten päätimme tehdä kunnon hikilenkin. Eikä edes kamala sohjo- räntä-sade estellyt juoksu- intoiluamme:) Niinpä iltaruokaa hieman alulle ja lenkki vaatteet niskaan. Vedettiin sellainen 2min juoksua ja 2min kävelyä ja muutama tosi kova spurtti tunnin sessio. Olo oli kuin uitetulla koiralla. Eikä coretex lenkkareista ollut mitään taikaa tuolla räntäsateessa. Mutta nyt saunan raikkaana ja hyvin syöneenä meille kuuluu tällaista:

 1250281.jpg

1250350.jpg

 

Tosi kiva lukea kun muillakin on tätä liikuta luitasi kampanja päällä. Otetaankin sellainen haaste että -2kg helmikuussa. Ja pudottajien kuvat julkaistaan täällä:) Jep eli haasteen vastaan ottavat laittakaapa ilmoitus mukana olostanne kommentteihin, niin tiedän alkaa kaivelemaan kaikkien kuvia kovalevyltä:)

Siispä lihat liikkumaan...

Antoisaa loppuviikkoa!